Type Here to Get Search Results !

Κατρα(Πάτρα)κύλα - Deals για «λευκή» σκόνη δίπλα σε παιδικές χαρές!

Κατρα(Πάτρα)κύλα - Deals για «λευκή» σκόνη δίπλα σε παιδικές χαρές! Τοξικομανείς στην πλατεία Όλγας κάθονται και κάνουν τις συναλλαγές τους, στο γνωστό τους μέρος, δίπλα από τα παγκάκια.
Πιο δίπλα, στο κάτω μέρος της πλατείας, κάποιοι γονείς έχουν βάλει τα παιδιά τους να παίξουν στην παιδική χαρά που υπάρχει εκεί. Ο ένας από τους τοξικομανείς είναι στον κόσμο του, με δυσκολία μπορεί να περπατήσει.Ο άλλος είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και έχει επίδεσμο στο χέρι. Το σκηνικό αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη πλατεία Όλγας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμβαίνει σε πολλές πλατείες της Πάτρας.
Τις προάλλες, η αστυνομία έκανε «ντου» στην πλατεία Ελευθερίας, ψάχνοντας εκεί κάποιους νεαρούς που έμοιαζαν και αυτοί να είναι χαμένοι στον κόσμο των ψευδαισθήσεων, καθισμένοι σε ένα παγκάκι.
Και εκεί σε διπλανά παγκάκια κάθονταν παιδιά. Ίδιες εικόνες "παίζουν" κατά καιρούς στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην πλατεία Πυροσβεστείου, στην Τριών Ναυάρχων, στην Αγία Σοφίας και σε πολλά ακόμα σημεία της πόλης.
Ολοένα και περισσότεροι νέοι υποφέρουν από την ηρωίνη. Κυκλοφορούν σαν ζόμπι, πηγαίνοντας στα στέκια τους, που έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις συνοικίες της Πάτρας για να κάνουν τις συναλλαγές τους, τα deals και να εξασφαλίσουν την δόση τους.
Η Πάτρα υποφέρει από την φτώχεια και την ανεργία, κάτι που φαίνεται ότι έχει παίξει τον ρόλο του, με τους νέους να πέφτουν πιο εύκολα στην παγίδα των ναρκωτικών, επιλέγοντας τον εύκολο δρόμο των ψευδαισθήσεων. Όπου υπάρχει, άλλωστε, μιζέρια και εξαθλίωση εκεί φωλιάζουν, τα χάπια, οι σκόνες και τα ναρκωτικά. Κατρακύλα με λίγα λόγια...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ