Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μπαλταδούρος και Ανδρικόπουλος έκαναν τη διαφορά στο πανελλήνιο του στίβου

Πάτρα: Μπαλταδούρος και Ανδρικόπουλος έκαναν τη διαφορά στο πανελλήνιο του στίβου  Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού στην τρίτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 16,64 μ.Η επίδοση του Δημήτρη Μπαλταδούρου στο τριπλούν που ήταν καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αμστερνταμ (το οποίο είχε από το 2015) ξεχώρισε στα αγωνίσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού στην τρίτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 16,64 μ. και βελτίωσε το 16,60 μ., το οποίο είχε πετύχει πέρυσι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Ο αθλητής, ο οποίος είχε μια μικρή ενόχληση στο πόδι, δεν πραγματοποίησε τα δύο τελευταία του άλματα, προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του Αμστερνταμ.
Ο Μπαλταδούρος δεν ήταν ο μοναδικός αθλητής, που ξεχώρισε στο τριπλούν. Ο Εφηβος Νίκος Ανδρικόπουλος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα με το εντυπωσιακό 16,02 μ., που είναι ατομικό του ρεκόρ και τον φέρνει στην δεύτερη θέση του κόσμου. Η τριάδα έκλεισε με τον Νίκο Τσιώκο, ο οποίος είχε άλμα στα 15,89 μέτρα.
Να διαγράψει από τη μνήμη του τον σημερινό αγώνα θέλει ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος έμεινε πολύ χαμηλά σε σχέση με τις δυνατότητες του. Ο πρωταθλητής του ύψους ξεπέρασε τα 2,13 μ. και έπειτα απέτυχε στα 2,20 μ., ύψος στο οποίο τοποθετήθηκε ο πήχης.
"Θα ξεχάσω γρήγορα αυτό τον αγώνα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες η αναμονή μεγάλη, ωστόσο δεν είναι δικαιολογία σε αυτό το επίπεδο. Τώρα πάμε για το καλύτερο στο Αμστερνταμ", είπε ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ