Type Here to Get Search Results !

Λάκης Παπαδόπουλος: «Εσείς στην Πάτρα μου αρέσετε γιατί έχετε χιούμορ»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ένας μουσικός παράταιρος, τόσο που κατάφερε να προσαρμόσει στο δικό του ύφος ένα σημαντικό κομμάτι της επονομαζόμενης εμπορικής μουσικής σκηνής.
Οι Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκείνον και την παρέα του, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Μιχάλη Ζιώγαλα και τον Μανώλη Φάμελo, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ που διοργάνωσαν οι φοιτητές της ΚΝΕ και του  ΑΕΙ – ΤΕΙ Πάτρας, στο θεατράκι του νότιου πάρκου, της Ακτής Δυμαίων, δίπλα από τον Φάρο.
Το patrasevents.gr βρήκε την ευκαιρία να τον πλησιάσει, στα… αποδυτήρια της μουσικής σκηνής που είχαν στήσει οι διοργανωτές, την ώρα που ξεκουραζόταν και ενώ πριν από λίγο είχε κάνει την εμφάνιση του στην συναυλία, με το μαύρο γυαλί και γενικότερα με το δικό του πάντα χαρακτηριστικό ύφος.
Ένα ύφος που ξέρει και ανοίγει δίαυλους επικοινωνίας με το κοινό,έχοντας σαν βασικό του εφόδιο το χιούμορ του που τον κάνει έναν ξεχωριστό και μοναδικό καλλιτέχνη σε κάθε live. «Έχετε όμως και εσείς οι Πατρινοί χιούμορ και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει αρκετά σε σας και στην πόλη σας» μας είπε, δεχόμενος να πει δύο λόγια.

Λάκης Παπαδόπουλος: «Εσείς στην Πάτρα μου αρέσετε γιατί έχετε χιούμορ» (pics)

Η συναυλία στο Παράρτημα με τον Παύλο

Εκείνη την ώρα ένας κύριος μας διακόπτει. Έχει μπει και αυτός στα «αποδυτήρια» μόνο και μόνο για να πει ένα γεια στον… Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ και να του θυμίσει την συναυλία που είχε γίνει πριν από 30 περίπου χρόνια στο Παράρτημα της Κορίνθου.
Τότε ο Λάκης ήταν νέος μουσικός και ο κύριος ένας οργισμένος έφηβος της εποχής. «Θυμάμαι αρκετά από εκείνη την βραδιά. Νομίζω ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στην Πάτρα, σε ένα κάπως κλειστό χώρο.
Είχα έρθει τότε μαζί με τον συγχωρεμένο τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Στη συναυλία αυτή θυμάμαι είχαν γίνει επεισόδια και νομίζω ότι τελικά είχε διακοπεί».

Λάκης Παπαδόπουλος: «Εσείς στην Πάτρα μου αρέσετε γιατί έχετε χιούμορ» (pics)

Το χιούμορ είναι το σημαντικότερο εφόδιο

Από τότε μέχρι σήμερα, ο ίδιος, εξακολουθεί να έχει μία στενή σχέση με την Πάτρα.
«Την Πάτρα την αγαπάω, όπως αγαπάω και όλες τις πόλεις. Σου είπα όμως ότι αυτό που μου αρέσει σε σας είναι ότι είστε άνθρωποι που έχετε χιούμορ, γελάτε, κάνετε πλάκα και αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο εφόδιο για να προχωρήσει κανείς.
Βλέπω, λοιπόν, μια Πάτρα που προχωράει καλλιτεχνικά, μουσικά, ποιοτικά, βλέπω μία Πάτρα που εξελίσσεται γιατί είναι μια πόλη που έχει νέους και ανθρώπους που κάνουν πλάκα, έχουν γούστο και χιούμορ».

Λάκης Παπαδόπουλος: «Εσείς στην Πάτρα μου αρέσετε γιατί έχετε χιούμορ» (pics)

Η μαύρη θάλασσα και το... κατράμι!

Λίγη ώρα μετά και ενώ ανέβηκε και πάλι στην μουσική σκηνή, ανάμεσα στα διάφορα αστεία που έκανε απευθυνόμενος στο κοινό, ο Λάκης Παπαδόπουλοςδεν δίστασε να καυτηριάσει την… μαύρη  θάλασσα που υπάρχει μπροστά από την Πάτρα.
«Έχετε μία θάλασσα υπέροχη… Μαύρη σαν το πετρέλαιο… Πήγα να μπω και έγινα κατράμι…» είπε χαρακτηριστικά. Είπαμε ο άνθρωπος έχει χιούμορ και εμείς εδώ στην Πάτρα πάμε καλά από χιούμορ, αλλά θάλασσα (και πολλά ακόμα) δεν έχουμε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ