Type Here to Get Search Results !

Το ντοκιμαντέρ «Ευρώπη, το όνειρο» έρχεται και στην Πάτρα

Το ντοκιμαντέρ «Ευρώπη, το όνειρο» έρχεται και στην ΠάτραΈνα ντοκιμαντέρ εξαιτίας του θέματος που θίγει, της οικονομικής κρίσης και του κύματος της μετανάστευσης που παρασέρνει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους νέους, είναι σίγουρο ότι ενδιαφέρει πολλούς.
Ο λόγος για το ντοκιμαντέρ «Ευρώπη, το όνειρο» που προβάλλεται την Παρασκευή στις 10 Ιουνίου στην Πάτρα. Το ντοκιμαντέρ απευθύνεται και μιλά σε έφηβους 16 και 17 ετών που βλέποντας τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που υπάρχουν στην Ελλάδα, επιθυμούν να φύγουν στην Ευρώπη.
Είναι ένα ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Αννέτας Παπαθανασίου και Άγγελου Κοβότσου, το οποίο πρόκειται να προβληθεί σε φεστιβάλ ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και σε τηλεοπτικούς κρατικούς φορείς, όπως η ΕΡΤ.
Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να βοηθήσει όσους περισσότερους νέους γίνεται για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο και μία καλύτερη ζωή. Το ντοκιμαντέρ θα το παρακολουθήσει όποιος έχει φροντίσει να προμηθευτεί την σχετική πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ