Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τοποθετείται στον Αγ. Βασίλειο το πρώτο seatrack του φετινού καλοκαιριού

Το πρώτο νέο Seatrack για το φετινό καλοκαίρι τοποθετείται αυτή την στιγμή στην παραλία του Αγ. Βασιλείου. Για την τοποθέτηση του θα χρειαστούν πέντε ώρες και τέσσερα άτομα.
Φέτος θα εγκατασταθεί άλλο ένα seatrach από την TOBEA στο κατάκολο Ηλείας.Το SEATRAC είναι το ηλεκτροκίνητο κάθισμα που επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες στη θάλασσα.
Μάλιστα γι’ αυτήν του την κατασκευή, που σχεδίασε ο Ιγνάτιος Φωτίου μαζί με τον Γεώργιο Σωτηριάδη υπό τον Καθηγητή Βασίλειο Κωστόπουλο σε συνεργασία με τον Μάκη Φεσσιάν, και η οποία λειτουργεί ήδη με ηλιακή ενέργεια στην παραλία του Αγίου Βασιλείου, έχει κερδίσει δύο φορές το πρώτο βραβείο καινοτομίας στο διαγωνισμό «Η Ελλάδα Καινοτομεί 2’».
Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα η ομάδα μέσω facebook:
“Η ομάδα της ΤΟΒΕΑ συνεπής στην προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ επανέρχεται μετά την περσινή της απουσία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κάνοντας δωρεά την παραχώρηση και εγκατάσταση δυο SEATRAC για την θερινή περίοδο του 2016. Συγκεκριμένα θα εγκατασταθεί άμεσα ένα SEATRAC στην παραλία του Αγ Βασίλειου και ένα ακόμα στην παραλία Πλάκες στο Κατάκολο Ηλείας. Ελπίζουμε να συμβάλουμε ώστε αυτό το καλοκαίρι να είναι το πιο διασκεδαστικό για ακόμα περισσότερους φίλους!”.
 Κωνσταντίνα Τσίχλα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ