Type Here to Get Search Results !

5 συναυλίες για το καλοκαίρι στην Πάτρα!

Η Πάτρα διορθώνεται σε ότι αφορά τις συναυλίες στην πόλη…
Τα εισιτήρια είναι προσιτά, οι διοργανώσεις πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο να βρεθούν σωστοί χώροι για να φιλοξενήσουν τους μεγάλους καλλιτέχνες.
Καλλιτέχνες επίκαιροι και όχι «ξεχασμένοι» θα περάσουν φέτος από την Πάτρα και ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο.
Κάποιες ανακοινώθηκαν και εμείς τις βάζουμε σε σειρά ούτως ώστε να μην χάσετε τα «ωραία» της πόλης που ξεκινούν από αρχές Ιουνίου και ολοκληρώνονται το Φθινόπωρο!

5 συναυλίες για το καλοκαίρι στην Πάτρα!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης

Ένα καλοκαιρινό μουσικό ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη δίνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα!

“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ”.

Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους, ο Βασίλης και ο Γιάννης, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα, «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».
Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.
Ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια για να τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Φυσικά, ο καθένας τους θα παρουσιάσει τραγούδια - σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Ματούλα Ζαμάνη

Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.

Αυτό τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους. Θα έχει τίτλο «5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση.

Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα, που σκοπό θα έχει, να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν' ωραία».
Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 - Ώρα έναρξης 22:00 Οι πόρτες ανοίγουν 21.00 
Παλαιά Σφαγεία

Kωστής Μαραβέγιας

O Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στην αγαπημένη του Πάτρα ένα χρόνο μετά το περυσινό αξέχαστο sold out party του στα Παλαιά Σφαγεία πιο ανανεωμένος από ποτέ με νέα δισκογραφική δουλειά. 
Ο αγαπημένος ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) «οργώνει» την Ελλάδα με τις ζωντανές και μόνιμα sold out συναυλίες του και επιστρέφει για άλλο έναμοναδικό live.
Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός από τιςεπιτυχίες του «Welcome To Greece», «Που Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», «Δε Ζητάω Πολλά», «Άσε με να μπω», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε» κ.α, , θα βρίσκεται στην Πάτρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016!

Γιώργος Μαζωνάκης

Το καλοκαίρι είναι περίοδος για... περιοδείες. Έτσι, ο γνωστός και ταλαντούχος Γιώργος Μαζωνάκης θα ετοιμάσει βαλίτσες για να γυρίσει την Ελλάδα και να διασκεδάσει τους θαυμαστές του.
Κάνοντας tour, λοιπόν, στην χώρα δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και την Πάτρα. Έτσι, στις 2 Ιουλίου ο τραγουδιστής φτάνει στην πόλη μας και συγκεκριμένα στα Παλαιά Σφαγεία, για να την απογειώσει.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι πρωτοτυπεί καταθέτοντας μια διαφορετική μουσική πρόταση.
Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε πέρυσι στο Θέατρο Βράχων και στο Κατράκειο, φέτος αποκτά οργανωμένη μορφή σε όλη την Ελλάδα.
Οκτώ μεγάλες συναυλίες σε οκτώ επιλεγμένες πόλεις σε ανοικτούς χώρους.
Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του, με τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.
Μαζί του η Μαλού!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για μια συναυλίαστις 7 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας!
Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως!
Μία δυνατή μουσική βραδιά που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ