Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εντυπωσίασε η έκθεση με τα έργα των μαθητών του 2ου Γυμνασίου

Πάτρα: Εντυπωσίασε η έκθεση με τα έργα των μαθητών του 2ου Γυμνασίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Φαντασία και δημιουργικότητα Στις 19 Απριλίου άνοιξε η έκθεση των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Πατρών για τους γονείς και το κοινό και διήρκησε μια ακόμα ημέρα για τους μαθητές. Τα έργα των παιδιών εξέπληξαν τους επισκέπτες τόσο για τη φαντασία στη χρήση των υλικών όσο και για την καλαισθησία τους.
Παρουσιάστηκαν πάνω από 100 ατομικές και ομαδικές κατασκευές στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας, ενώ τα έργα της ζωγραφικής στο πλαίσιο των μαθημάτων των Καλλιτεχνικών και Πολιτισμού και Δραστηριοτήτων Τέχνης, ξεπέρασαν τα 400. Τα έργα υλοποιήθηκαν στο σχολείο με την καθοδήγηση των καθηγητριών.
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Επίσης στην έκθεση παρουσιάστηκε στα πλαίσια του μαθήματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, πρόταση ένωσης μέσω πεζοδρόμησης των θρησκευτικών τοποσήμων Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα- Ι.Ν. Μητροπόλεως- Ι.Ν.Παντανάσσης- Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, τονίζοντας τη σημασία του Ορθόδοξου θρησκευτικού τουρισμού , την επιμέλεια της οποίας είχε η καθηγήτρια Δρίτσου Αικατερίνη.
Η έκθεση των μαθητών του σχολείου υπήρξε αιτία όμορφων συναντήσεων και γόνιμων συζητήσεων. Την έκθεση έργων Τεχνολογίας επιμελήθηκε η καθηγήτρια Δρίτσου Αικατερίνη. Την επιμέλεια της έκθεσης Ζωγραφικής είχε η καθηγήτρια Σκαρπέντζου Αικατερίνη. Πρωταγωνιστές οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιμένουν να μας ξαφνιάζουν με τη δημιουργικότητά τους, ακόμα και σε καιρούς δύσκολους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ