Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Γαμπρός και νύφη δεν κρατιόντουσαν - Η βροχή ήταν αδύνατο να χαλάσει τον ιδιαίτερο γάμο τους

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οι εικόνες από το κέντρο της Πάτρας, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του facebook και όχι μόνο - Δείτε τι ακριβώς συνέβη...Με τσίκνα και δρώμενα γιόρτασε η Πάτρα χθες την Τσικνοπέμπτη, παρά τη βροχή. Οι ψησταριές στήθηκαν από νωρίς στην πόλη, ενώ το βράδυ η Γιαννούλα η Κουλουρού ντύθηκε νύφη και πατρνεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! Ο γάμος της Γιαννούλας της Κουλουρούς αναβίωσε παρά την ασταμάτητη βροχή σε ένα δρώμενο, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» με τη συνεργασία της θεατρικής ομάδας «Υποκριτές».



Ο γαμπρός έφτασε στην πλατεία Γεωργίου νωρίς και περίμενε πολύ την καθυστερημένη νύφη. Το άγχος του φανερό το ξεγελούσαν οι συνοδοί του κάτω από την καμάρα του Δημοτικού Θεάτρου ένεκα βροχής. Η αδημονία του μεγάλη μέχρι να φανεί η νύφη με τη συνοδεία της. Το συναπάντημα στο κεντρικό πατάρι αποζημίωσε και τους δυο και μαζί όλους τους … αμετανόητους καρναβαλιστές, που ενώθηκαν με ή χωρίς ομπρέλες σε ένα ανατρεπτικό γαμήλιο πανηγύρι.
Η Τσικνοπέμπτη, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έδωσε στους κατοίκους και στους επισκέπτες μια πολύ καλή ευκαιρία  να ξεφύγουν από τους συμβατικούς ρυθμούς. Η πόλη όλη σε αποκριάτικη εγρήγορση. Ένα μεγάλο ολοήμερο υπαίθριο γλέντι, όπως υπαγορεύει το αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων έθιμο, που ειδικά στην Πάτρα λαμβάνει απρόοπτες διαστάσεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ