Type Here to Get Search Results !

Ημερίδα της ΟΛΜΕ για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση

Πάτρα: Ημερίδα της ΟΛΜΕ για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση  Τη Δευτέρα 11 Απριλίου Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - Κριτική και διεκδικήσεις», τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 10.00– 17.00, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αγίου Ανδρέου 16 και Αράτου, Πάτρα). Στην ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν:
•    Όλα τα μέλη των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ καθώς και οι αιρετοί των περιφερειών ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.
•    ΔΥΟ συνάδελφοι από κάθε ΕΠΑΛ των περιφερειών ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά και των Ιονίων Νήσων Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου, τα οποία θα ορίσουν οι Σύλλογοι διδασκόντων. Θα ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τους Περιφερειακούς Διευθυντές.
Το ΔΣ της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί τους συλλόγους διδασκόντων των ΕΠΑΛ ευθύνης του, σε ειδική άτυπη συνεδρίαση να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον της ΤΕΕ με βάση τη θεματολογία της ημερίδας, λαμβάνοντας υπόψη τους εκτός των άλλων και τα σχετικά κείμενα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το Υπουργείο και το ΙΕΠ.
Επιπλέον να ορίσουν δύο συναδέλφισσες-ους που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο κάθε ΕΠΑΛ στην ημερίδα. Τα ονόματα των δύο συναδέλφων και το τηλέφωνο τους να αποσταλούν στο σωματείο μέχρι τη Τετάρτη 6/4/2016.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ