Type Here to Get Search Results !

«Φουλαριστά» καταφτάνουν τα λεωφορεία, ανά 5 λεπτά, στον σταθμό του ΚΤΕΛ

«Κύματα» επισκεπτών, κυρίως από την Αθήνα, αλλά και από διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας, καταφτάνουν στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν από κοντά τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού και να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.
Το «τσουνάμι» των επισκεπτών έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι της Πέμπτης, συνεχίζεται καθ’ όλη την διάρκεια της Παρασκευής και αναμένεται να κορυφωθεί έως το μεσημέρι του Σαββάτου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί της Παρασκευής στον σταθμό τουΥπεραστικού ΚΤΕΛ γίνεται χαμός. Δεκάδες λεωφορεία καταφτάνουν στην Πάτρα, ξεκινώντας ανά πέντε λεπτά από τον σταθμό του Κηφισού, με προορισμό την Αχαϊκή πρωτεύουσα. Όλα τα δρομολόγια αυτά είναι γεμάτα από κόσμο.
Η Πάτρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων που εργάζονται στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, πρόκειται να φουλάρει μέσα στις επόμενες ώρες από κόσμο, ενώ οι μέχρι τώρα υπολογισμοί δείχνουν ότι ο αριθμός των 22.000 επισκεπτών που ταξίδεψαν στο περσινό καρναβάλι θα ξεπεραστεί αρκετά φέτος.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών έχει προχωρήσει σε έκτακτα δρομολόγια, ενώ στους δρόμους της Πάτρας συναντά κανείς από το απόγευμα της Πέμπτης αρκετούς νεαρούς και νεαρές να τριγυρνούν με μία βαλίτσα στο χέρι, ερχόμενοι στο πόλη για να μείνουν φιλοξενούμενοι σε κάποιο φιλικό τους σπίτι.
Οι περισσότεροι, εξάλλου από τον κόσμο που καταφτάνει στην Πάτρα μέσω των μέσων μαζικής συγκοινωνίας είναι φοιτητές. Αρκετό κόσμο, όμως, έχουν και τα δρομολόγια του ΟΣΕ, με τους επισκέπτες να αξιοποιούν την σιδηροδρομική σύνδεση του Προαστιακού με το αεροδρόμιο της Αθήνας, ταξιδεύοντας με το τραίνο έως το Κιάτο, παίρνοντας από εκεί στη συνέχεια τα τραίνα του ΟΣΕ.
Άλλωστε, και τα δρομολόγια του Προαστιακού της Πάτρας, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύονται, έτσι ώστε οι Πατρινοί και οι επισκέπτες της να μετακινούνται γρήγορα από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ