Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Παράνομο στοίχημα με τζόγο 3.000 ευρώ την ημέρα!

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει οι σκληροί Πάτρα: Παράνομο στοίχημα με τζόγο 3.000 ευρώ την ημέρα!δίσκοι των εννέα συνολικά υπολογιστών που κατασχέθηκαν στο ίντερνετ καφε της Πάτρας όπου τη νύχτα της Κυριακής έγινε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για παράνομο στοίχημα.

Σύμφωνα δε με το tempo24 ο τζίρος από το παράνομο στοίχημα στο συγκεκριμένο κατάστημα έφθανε-και πολλές φορές ξεπερνούσε-τα 3.000 ευρώ ημερησίως! Η επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών είχε σχεδιαστεί εδώ και μέρες ενώ η επιχείρηση είχε μπει και στο μικροσκόπιο των αρμοδίων οργάνων του ΟΠΑΠ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται ήδη στοιχεία πελατών του καταστήματος τα οποία και ελέγχονται για να διασταυρωθούν και άλλα στοιχεία που αφορούν στην δράση κυκλωμάτων παράνομου στοιχήματος στην Πάτρα
Μέσω ειδικού λογισμικού που είχε εγκατασταθεί στο κατάστημα οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε παράνομους διαδικτυακούς στοιχηματισμούς καθώς και τυχερά παιχνίδια γνωστά στο ευρύτερο κοινό ως φρουτάκια. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις του ιδιοκτήτη του υπεύθυνου και υπάλληλου του καταστήματος ηλικίας 53 41 και 48 ετών αντίστοιχα,.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr οι αστυνομικοί αναζήτησαν, αλλά δεν εντόπισαν την ώρα της επιχείρησης, και άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος αστυνομικούς και ο οποίος κατά τις πληροφορίες της Αστυνομίας επεδίωξε στο παρελθόν να καλύψει τις δραστηριότητες του καταστήματος, χωρίς όμως επιτυχία όπως αποδείχτηκε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο, χαρακτηρίζεται ως έμπιστο των ιδιοκτητών και σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να βρισκόταν για αρκετές ώρες στρην πόρτα του καταστήματος. Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr αστυνομικοί φέρεται να έχουν ξετυλίξει το κουβάρι κυκλώματος παράνομου στοιχήματος στην Πάτρα, με μεγάλους τζίρους και πολυεπίπεδη δράση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ