Type Here to Get Search Results !

"Πυρά" Τζανάκου προς τον ΟΛΠΑ για την «Jessica» και την πρώην Πειραϊκή Πατραϊκή

Πάτρα: "Πυρά" Τζανάκου προς τον ΟΛΠΑ για την «Jessica» και την πρώην Πειραϊκή ΠατραϊκήΣε ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Τζανάκος, της παράταξης «Πάτρα, η δική μας πόλη» αναφέρει τα εξής: «Ανώνυμη κερδοσκοπική Εταιρεία ΟΛΠΑ:  Ιδιοκτήτρια του ακινήτου της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής.
Τρία χρόνια ανακοινώσεις, ρεπορτάζ, φωτογραφίες και δημοσιεύματα. Τρία χρόνια πανηγύρια και αυτοπροβολές. Τρία χρόνια ελπίδα για ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Τρία χρόνια προσδοκίες, κύρια από τους κατοίκους της Νότιας περιοχής της Πάτρας.
Τρία χρόνια συνεντεύξεις τύπου, συνοδεία θεσμικών και κρατικών παραγόντων. Τρία χρόνια υποτιμητικών σχολίων και απαξίωσης, σε όσους έθεταν ερωτηματικά, σε τέτοιου και τι είδους ανάπτυξη. Τρία χρόνια κοροϊδίας, ακόμα και όταν το πρόγραμμα Τζέσικα, είχε ήδη καταργηθεί. Απηυδήσαμε, αλλά δεν τα παρατήσαμε.
Προκαλέσαμε, ειλικρινή απάντηση, από την Α.Ε. ΟΛΠΑ.  Ισχύουν ή όχι τα δημοσιεύματα, για επιτέλους υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού οράματος, που διαφήμιζε τόσα χρόνια έως και πριν μερικές ημέρες, ο ΟΛΠΑ;
Να θυμίσουμε την τελευταίως, πανηγυρική κάθοδο επενδυτών και Εθνικής Τράπεζας!!! Πότε: όταν το πρόγραμμα τελείωνε!!!! Αποτελεί τιμή για το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Κοντοέ, η άμεση και ειλικρινής απάντηση.  Αποτελεί συγχρόνως και ντροπή, για μια εταιρεία όπως ο ΟΛΠΑ, να θεωρεί την περιοχή Μπανανία και τους κατοίκους της πόλης, ιθαγενείς και κουτόφραγκους.  
Από όσους συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στη Διοίκηση της Εταιρείας, όλοι τους πατρινοί, κανένας δεν πήρε είδηση, ότι δεν υπήρχε πια πρόγραμμα; Κανένας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη, να ενημερώσει τους συμπολίτες του ή να παρέμβει, να σταματήσει τα απανωτά πανηγυρικά δημοσιεύματα μέχρι προχθές;
Η περιοχή είναι σίγουρο, πως πρέπει να βρει επειγόντως, τρόπους και ρυθμούς ανάπτυξης.  Φαίνεται όμως, πως προαπαιτούμενο είναι, να βρει ανθρώπους ικανούς και με θέληση να την υπηρετήσουν!! Το κυριότερο να συνεργαστούν!!!
Παραθέτουμε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, απάντηση της ΟΛΠΑ Α.Ε., στη χθεσινή μας παρέμβαση, με την οποία ζητούσαμε άμεσο ξεκαθάρισμα.  «Πάτρα: Δεν αξιοποιείται το ακίνητο της Πειραϊκής-Πατραϊκής δηλώνει ο ΟΛΠΑ. 
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την αξιοποίηση του ακίνητου του πρώην Βιομηχανικού Συγκροτήματος της Πειραϊκής-Πατραϊκής μέσω του προγράμματος «Jessica», ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ ανακοινώνει ότι δεν περιλαμβάνεται στους επιχειρησιακούς του σχεδιασμούς τέτοιου είδους αξιοποίηση. Το Πρόγραμμα «Jessica» άλλωστε, εξ’ όσον τουλάχιστον γνωρίζουμε, έχει ολοκληρωθεί (κλείσει) την 31/12/2015».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ