Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: "Ανοίγει για δωρεάν χρήση από το κοινό το κολυμβητήριο Πεπανός"

Πάτρα: "Ανοίγει για δωρεάν χρήση από το κοινό το κολυμβητήριο Πεπανός" Δέσμευση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΠΕΑΚΣτη δημόσια δέσμευση ότι το κολυμβητήριο Πεπανός της Πάτρας θ’ ανοίξει το αμέσως προσεχές διάστημα για δωρεάν χρήση από το κοινό της πόλης προχώρησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Κώστας Κόντης.
Ο κ. Κόντης μιλώντας το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζουν ο Ηλίας Κυριακόπουλος και ο Θάνος Χριστακόπουλος, υποστήριξε ότι η πρόσληψη, με πεντάμηνες συμβάσεις, δύο γυμναστών και δύο νοσηλευτών που θα καλύπτουν το κολυμβητήριο από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, δίνει πλέον τη δυνατότητα στη Διοίκηση να ορίσει ώρες κοινού χωρίς την καταβολή κάποιου αντιτίμου μέσω των Αθλητικών Σωματείων όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
«Στο επόμενο Διοικητικό μας Συμβούλιο θα πάρουμε την σχετική απόφαση ώστε να λειτουργούμε σε σταθερή βάση και ωράριο ώστε να δώσουμε μια ανάσα στο Πατρινό κοινό που θέλει να χρησιμοποιεί τις πισίνες μας. Θα επιτρέψουμε στους συμπολίτες να κολυμπούν στο Πεπανός χωρίς οικονομική επιβάρυνση, χωρίς δηλαδή να εγγράφονται υποχρεωτικά σε κάποιο Σωματείο όπως γινόταν μέχρι τώρα», εξήγησε ο κ. Κόντης.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο συνολικό αριθμός των συμβασιούχων που πήρε το ΠΕΑΚ είναι 18 και ανάμεσα τους υπάρχουν ειδικοί ηλεκτρονικών υπηρεσιών, νομικοί, διοικητικοί και τεχνικοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.α.). Η παρουσία τους στο ΠΕΑΚ, όπως σημείωσε ο κ. Κόντης θα επιτρέψει στη διοίκηση να διεκπεραιώσει ζητήματα που υπάρχουν στα στάδια που διαχειρίζεται.
«Θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Δεν θα υποχρεωνόμαστε πια να προσφεύγουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες ακόμα και για τις πιο μικρές βλάβες που προκύπτουν ή για την βασική συντήρηση (αλλαγή λαμπτήρων κ.α.). Έως τώρα έφευγαν οι υπάλληλοι και δεν τους αναπλήρωναν αλλά ουσιαστικά τα χρήματα διέρρεαν καθώς τους εξωτερικούς συνεργάτες και πάλι του πλήρωναν και ενδεχομένως περισσότερο», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΕΑΚ.
Πάντως και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι μετά την παρέλευση των 5 μηνών τα πράγματα θα είναι και πάλι δύσκολα. «Εμείς παραλάβαμε όλους κι όλους δύο υπαλλήλους. Καταφέραμε να προσλάβουμε άλλον έναν μόνιμο όμως δεν επαρκούν. Θα αιτηθούμε φυσικά ανανέωση των συμβάσεων των 18 ατόμων καθώς καλύπτουν πάγιες ανάγκες του ΠΕΑΚ», κατέληξε ο κ. Κόντης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ