Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Βρέξει, χιονίσει, καρναβάλι... έχει "μυρίσει"!

Πάτρα: Βρέξει, χιονίσει, καρναβάλι... έχει "μυρίσει"!Μπορεί η αναβολή της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού να ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ο καιρός να φαίνεται ότι δικαιώνει τον Δήμο για την απόφαση του (αν και οι επικριτές του λένε ότι η όλη φασαρία έγινε για λόγους οργάνωσης και όχι για τις καιρικές συνθήκες), όμως για τους καρναβαλιστές της Πάτρας, το καρναβάλι ξεκινά από σήμερα.
Βρέξει, χιονίσει, καρναβάλι θα μυρίσει! Ακόμα και χωρίς τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, πολλοί από τους Πατρινούς καρναβαλιστές ετοιμάζονται για να γλεντήσουν και να υποδεχτούν το βράδυ του Σαββάτου, τον βασιλιά καρνάβαλο.
Τα καταστήματα, άλλωστε, που θα προχωρήσουν τελικά σε καρναβαλικές βραδιές και πάρτι παρά την αναβολή της τελετής έναρξης δεν είναι και λίγα, ενώ υπάρχουν και ορισμένα που με καυστική διάθεση διοργανώνουν πάρτι με θέμα ακριβώς αυτό: Την αναβολή της τελετής.
Στο ίδιο μήκος κύματος και τα μέλη των πληρωμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού. Ορισμένα μάλιστα από αυτά έχουν ετοιμάσει ειδικές καρναβαλικές εκδηλώσεις για το βράδυ του Σαββάτου που υποτίθεται ότι θα γινόταν η έναρξη.
Η καρναβαλική διάθεση κυριαρχεί και στα social media των Πατρινών με δεκάδες καρναβαλιστές να ανεβάζουν φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με το Πατρινό Καρναβάλι, με τους ίδιους ή και τις παρέες τους μασκαρεμένες ή ακόμα από παλιότερες εκδηλώσεις του καρναβαλιού.
Όπως και να έχει τα προεόρτια του Πατρινού Καρναβαλιού έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ακόμα χωρίς την τελετή έναρξης οι καρναβαλιστές, τα γκρουπ και τα καταστήματα εστίασης – νυχτερινής διασκέδασης είναι αποφασισμένα να γιορτάσουν το τριώδιο, όπως και να είναι ο καιρός.
Το είπαμε ήδη, άλλωστε, αυτό: Βρέξει χιονίσει, καρναβάλι έχει μυρίσει...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ