Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μοναχός, μένει σε ένα αμάξι και… ρίχνει κατάρες!

Πάτρα: Μοναχός, μένει σε ένα αμάξι και… ρίχνει κατάρες! Μυστήριο υπάρχει γύρω από έναν άστεγο με ράσα που δηλώνει ότι είναι αρχιμανδρίτης και διαμένει σε αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει γνωστή Πατρινή κυρία. 
Στο αυτοκίνητο ο αρχιμανδρίτης έχει φροντίσει και έχει βάλει ταμπέλα που πληροφορεί τους οδηγούς και τους πεζούς ότι μέσα εκεί διαμένει άστεγος κληρικός. 
Μέσα στο όχημα έχει βάλει ορισμένα από τα λιγοστά πράγματα του και με το αμάξι του διανυχτερεύει σε διάφορες περιοχές της Πάτρας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι μοναχός στο Άγιο Όρος και ότι φεύγοντας από εκεί δεν τον δέχτηκαν σε Ιερά Μονή της ευρύτερης περιοχής, με αποτέλεσμα να μην έχει που να μείνει.
Αυτό που κάνει εντύπωση σε όποιον καθίσει να συζητήσει μαζί του είναι ότι ρίχνει εύκολα τις… κατάρες του προς τους Πατέρες της Ιεράς Μονής που δεν του έδωσαν καταφύγιο, ενώ την ίδια γλώσσα χρησιμοποιεί για τον αδελφό του ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πάντα ο ίδιος, είναι επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Περίεργα πράγματα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ