Type Here to Get Search Results !

Ο Απόλλων νίκησε τον "δικέφαλο" του βορρά και παίρνει "φτερά"

Πάτρα: Ο Απόλλων νίκησε τον "δικέφαλο" του βορρά και παίρνει "φτερά" Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η Πατρινή ομάδα κέρδισε με 69-68 τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο γήπεδο της Περιβόλας και δείχνοντας ότι είναι σε θέση για να κάνει μία νέα αρχή.
Ο αγώνας ήταν δραματικός, όμως οι γηπεδούχοι του Κώστα Μέξα έδειξαν ψυχραιμία στο τέλος και πήραν τη νίκη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σάντλερ και στη συνέχεια ο Ντίλαρντ που με ενέργειες δικές τους κατάφεραν και ανέτρεψαν την ροή του αγώνα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους.  Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Σχορτσιανίτης που έχασε το δίποντο στο τέλος το οποίο θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν «κεφάλι» και να κάνουν την διαφορά, χωρίς όμως να το πετυχαίνουν, καθώς όταν ξεχώριζε η μία, η άλλη κατάφερνε να την φτάσει και πάλι. Όλα κρίθηκαν έτσι στο τέλος, με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη, δίκαια και με το σπαθί του.
Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 12-13, 32-32, 51-48, 69-68.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ