Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: «1ο Τουρνουά Bowling Ανιχνευτών»

Με κύριο γνώμονα, τη σύσφιξη αλλά και την δημιουργία για τους νεότερους, σχέσεων μεταξύ των Ανιχνευτών της Πάτρας, τα μέλη της 5ης Κοινότητας Ανιχνευτών Πάτρας διοργάνωσαν στις 29 Νοεμβρίου 2015, το «1ο Τουρνουά Bowling Ανιχνευτών Πάτρας» στον ιδανικό χώρο του “Mondo Bowling” στον πολυχώρο της Veso Mare.
Μια δράση, ευκαιρία συνεύρεσης παλιότερων φίλων αλλά και γνωριμίας τους με τους νεότερους Ανιχνευτές από όλες τις Κοινότητες Ανιχνευτών της Πάτρας μέσω της επαφής τους με ένα άθλημα το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο.
Βεβαίως σε μια τέτοια δράση δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν και κάποια Ενήλικα Στελέχη που παραμένουν πάντα παιδιά και δεν χάνουν ευκαιρία για παιχνίδι…
Οι ομάδες σε κάθε διάδρομο αποτελούνταν από Ανιχνευτές και Ενήλικα Στελέχη από διάφορες Κοινότητες Ανιχνευτών και προέκυψαν έπειτα από κλήρωση. Βραβεύτηκαν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία από κάθε διάδρομο και οι πρώτοι από κάθε διάδρομο έπαιξαν στον μεγάλο τελικό, απ’ όπου και προέκυψαν οι τρεις μεγάλοι νικητές, οι οποίοι βραβεύτηκαν πανηγυρικά με τα αναμνηστικά κύπελλα της διοργάνωσης.
Τα μέλη της 5ης Κοινότητας Ανιχνευτών Πάτρας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν πολύ, όλες τις Κοινότητες Ανιχνευτών που συμμετείχαν ( και  Κοινότητες Ανιχνευτών Πάτρας) αλλά και το“Mondo Bowling” για την άψογη και υποδειγματική συνεργασία και φιλοξενία του.
Η 5η Κοινότητα Ανιχνευτών Πάτρας (Μεσολογγίου 7, Ψηλά Αλώνια, Πάτρα) υπόσχεται να υπάρξει και συνέχεια του χρόνου, σε μια δράση που ελπίζει να γίνει θεσμός…!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ