Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Χαμός στο facebook με τον ''ανάπηρο'' που άρχισε να χορεύει

Πάτρα: Χαμός στο facebook με τον ''ανάπηρο'' που άρχισε να χορεύει - Δείτε το βίντεο!Το βίντεο κάνει θραύση στο facebook - Ο... κατά τα άλλα ανήμπορος νεαρός άκουσε το αγαπημένο του τραγούδι και για κακή του τύχη ένα από τα κινητά τηλέφωνα, εστίασε πάνω του!

Ζητιάνευε στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου παριστάνοντας τον ανάπηρο μέχρι που άκουσε γνωστή παλαιά επιτυχία των REM. Τότε πέταξε την πατερίτσα και άρχισε να χορέυει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, πολλοί από τους οποίους τον είχαν πιστέψει. Όλα αυτά έγιναν πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα, με το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στις 31 Οκτωβρίου στο youtube, να κάνει το γύρο των social media και να δίνει τροφή για σχόλια και συζητήσεις στους κόλπους των χρηστών του facebook.
Ο... ανάπηρος λοιπόν βρήκε την υγειά του, όταν από κατάστημα της περιοχής ακούστηκε το τραγούδι των REM "Losing my religion". Όπως αποδείχθηκε του άρεσε τόσο που άφησε πίσω το παραμύθι της αναπηρίας και με την πατερίτσα που είχε μπροστά του άρχισε να χορεύει.
Το... εκπληκτικό στο βίντεο είναι πως όταν έβλεπε να τον πλησιάζουν άτομα, ξανακαθόταν και το ξαναέπαιζε κουτσός που χρειάζεται χρήματα. Για την ιστορία, μολις τελείωσε το τραγούδι συνέχισε να απλώνει το χέρι του, παριστάνοντας και πάλι τον ανημπορο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ