Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνελήφθησαν έξι διακινητές και δεκαέξι μετανάστες

Πάτρα: Συνελήφθησαν έξι διακινητές και δεκαέξι μετανάστες Από την Αστυνομία στο λιμάνι Στη σύλληψη έξι δουλεμπόρων και 16 μεταναστών προχώρησε η Αστυνομία στο λιμάνι της Πάτρας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της:
«Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, διακινητών και παράνομων μεταναστών που προέκυψαν από ελέγχους αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο κεντρικό λιμάνι της Πάτρας, το χρονικό διάστημα από 1/10/2015 έως 31/10/2015.
Ειδικότερα το τελευταίο μήνα συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας, συνολικά  έξι αλλοδαποί διακινητές υπήκοοι Γαλλίας, Συρίας, Ιράκ, Γερμανίας, Σουηδίας, και Τουρκίας οι οποίοι κατηγορούνται ότι διευκόλυναν τη μεταφορά παράνομων μεταναστών, στην Ιταλία.
Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους που η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί στο λιμάνι, συνελήφθησαν άλλοι δεκαέξι συνολικά αλλοδαποί, (υπήκοοι Συρίας, Αλβανίας, Ιράν και Ιράκ ), οι οποίοι επιχείρησαν να μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Ιταλία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Κατά τους ελέγχους κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και πολλά πλαστά διαβατήρια, ενώ όλοι οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στις Λιμενικές Αρχές όπου μετά το σχηματισμό των δικογραφιών σε βάρος τους οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ