Type Here to Get Search Results !

«Όλα τα κακοποιά στοιχεία της Πάτρας στο γήπεδο...»

Για ανθρώπους στο «περιβάλλον» της Παναχαϊκής που έχουν σχέση με ναρκωτικά έκανε λόγο η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της μετά το τέλος του αγώνα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι «βυσσινί» δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θα έρθουν σε επαφή με τον πρόεδρο της Λαμίας για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήγε σήμερα στην Πάτρα για να παίξει ποδόσφαιρο όπως απαιτεί ή ιστορία της, το πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα που έχει πάρει. 

Εκεί βρήκε, αντί των πραγματικών αγοραστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή που πούλησε τις μετοχές του ο κ. Κούγιας της κυρίας Παπαδάκη και του συζύγου της Νίκου Παπαδάκη, διοίκηση και περιβάλλον της Παναχαϊκής με καταδικασμένους και δικαζόμενους για εμπόριο ναρκωτικών και στο γήπεδο όλα τα κακοποιά στοιχεία της Πάτρας. 

Μαζί τους βρήκε το διαιτητή Μιχαηλίδη, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν είδε το πέναλτυ που είδε όλη η Ελλάδα, σφύριξε 14 φορές εις βάρος της ΑΕΛ και μία υπέρ της, έδωσε 7 κίτρινες κάρτες, απέβαλλε για τρίτο συνεχές παιχνίδι ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ χωρίς καμία αιτία, επέτρεψε όλο το βρώμικο παιχνίδι των παικτών της Παναχαϊκής, τους οποίους ενθάρρυνε ο σε κακή κατάσταση, αυτός γνωρίζει από τι, «πρόεδρος» Πότης Τσιριμπής μαζί με το θείο του ο οποίος δε γνωρίζουμε για ποιο λόγο βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο. 

Σήμερα το βράδυ θα συναντηθεί στη Λαμία ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου για να συνεργαστούν και να βρουν με ποιον τρόπο θα ενημερώσουν τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη, στον οποίο έχουν μόνο εμπιστοσύνη, ώστε να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο της Football League από τους Τσιμπανάκο, Κολοβό (αυτός που έχει φάει δύο φορές ξύλο μετά τα play off), τον κατηγορούμενο για τα στημένα του ’11 Μάκη Σιδηρόπουλο και την οργανωμένη ομάδα της Αθήνας που ασχολείται μόνο με το στοίχημα και τους διαιτητές Παπαργυρίου (Καρδίτσα – Τρίκαλα), Ρούσσο Μπεκερτζή (Κέρκυρα – Λαμία) Τζοβάρα (Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος) και για τις δραστηριότητες του κατηγορουμένου για εμπόριο όπλων Γυαλιά και τη σχέση τους και με ποιες ομάδες. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τον ΠΑΟΚ κι έχει ιδιοκτήτη και πρόεδρο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει θυσιάσει όλη του την περιουσία για ένα καθαρό ποδόσφαιρο κι έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν και δε φοβάται κανέναν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ