Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Η γέννηση του παιδιού έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις - Το μεγάλο λάθος της μάνας!

Πάτρα: Η γέννηση του παιδιού έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις - Το μεγάλο λάθος της μάνας!Οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα και της επισήμαναν το μεγάλο λάθος που έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της...

Όλα ξεκίνησαν σε χωριό της Αχαΐας με μια κρυφή ερωτική σχέση που έμελλε να αλλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων. Πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα που διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο συντοπίτη της. Όταν ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος δεν ήθελε να το αναφέρει σε κανέναν και πρόσεχε ώστε κανείς να μην το παρατηρήσει, μέχρι να δει τι θα κάνει. Σχεδίαζε λοιπόν να φύγει για την πρωτεύουσα, να αναζητήσει δουλειά και να δώσει το παιδί για υιοθεσία. Έτσι φόρεσε ζώνη για να κρύψει τη φουσκωμένη κοιλιά της μέχρι να τα «κανονίσει».
Ήταν σχεδόν ετοιμόγεννη όταν το έμαθαν οι γονείς της όπως και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε σοβαρό σκοπό και φρόντισε να χωρίσει και να της κάνει επίσημα πρόταση γάμου. Όμως όταν γεννήθηκε το μικρό, ένα σοκ ήρθε να συνταράξει τους πάντες.
Το κατά τα άλλα υγιέστατο μωρό διαπιστώθηκε πως είχε πρόβλημα στα άκρα του κάτι το οποίο δημιουργήθηκε από την προσπάθειά της μητέρας να κρύψει την εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τους γιατρούς. Η νεαρή λόγω της κρυφής της σχέσης δεν είχε προβεί σε κανέναν έλεγχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και έτσι το σοβαρό πρόβλημα παρέμενε άγνωστο.
Η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει δίπλα της, τους στενούς της συγγενείς και τον πατέρα του άτυχου βρέφους...
Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ