Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Κληρονόμησε τα πάντα από τον παππού του και... μπήκε σε απρόβλεπτους μπελάδες!

Πάτρα: Κληρονόμησε τα πάντα από τον παππού του και... μπήκε σε απρόβλεπτους μπελάδες!Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 19χρονος φοιτητής από την Πάτρα - Όταν μάθαινε πως ο παππούς του, του άφησε όλη του την περιουσία δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα ακολουθούσαν...

Αντιμέτωπος με χρέη, απειλή κατασχέσεων αλλά και στέρησης της δυνατότητας του να δραστηριοποιηθεί μόλις αποκτήσει πτυχίο στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα λόγω χρέους βρίσκεται ένας 19χρονος φοιτητής από την Πάτρα ο οποίος είχε.. την ατυχία να του αφήσει ο παππούς του, όλα τα περιουσιακά στοιχεία του. Η κληρονομιά, η οποία εξελίσσεται σε βάσανο για τον 19χρονο περιλαμβάνει ένα σπίτι με κτήμα 4 στρεμμάτων και ένα κατάστημα το οποίο νοικιάζεται προς 1.250 ευρώ το μήνα αποδίδοντας του 15.000 ευρώ το χρόνο.
Με τα νέα δεδομένα στη φορολογία καλείται να πληρώσει για τα ενοίκια 6.500 ευρώ. Τα χειρότερα όμως προέκυψαν πριν από λίγες ημέρες, όταν αναρτήθηκαν οι πίνακες με τον ΕΝΦΙΑ όπου για το ακίνητο με το κτήμα και το μαγαζί που βρίσκονται στην περιοχή του παμπελοποννησιακού καλείται να πληρώσει 13.000 ευρώ με αποτέλεσμα να... πάθει εγκεφαλικό.
Ουσιαστικά με έσοδα καθαρά από το ενοίκιο 8.500 ευρώ καλείται να πληρώνει κάθε χρόνο κοντά στα 20.000 ευρώ. Το χειρότερο είναι πως με μαθηματική ακρίβεια από φέτος θα βρεθεί να χρωστάει στο δημόσιο ποσά τα οποία κάθε χρόνο θα συσσωρεύονται ενώ κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον αγοράς των ακινήτων.
Ουσιαστικά μέσα σε πέντε χρόνια ο 19χρονος θα εμφανίζεται να χρωστάει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, αλλά το χειρότερο γι’ αυτόν είναι, πως με την οφειλή στην πλάτη ουσιαστικά θα αδυνατεί να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία αφού θα έχει απειλές κατασχέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ