Type Here to Get Search Results !

Γαλάζιο ποτάμι στους δρόμους για το Run Greece - Δεν τους σταμάτησε η βροχή- Αγώνες δρόμου για καλό σκοπό

12.50 Χιλιάδες δρομείς βγήκαν στους δρόμους της Πάτρας για να τρέξουν στο Run Greece, που έχει και κοινωνική διάσταση και φιλανθρωπικό σκοπό. Περίπου 5.000 άτομα μικρής και μεγαλύτερης ηλικίας τρέχουν στην αθλητική διοργάνωση. Ωστόσο νωρίτερα σημειώθηκε ένα μικρό απρόοπτο, όταν ένας αθλητής έφηβος, τραυματίστηκε ελαφρά, από πτώση ελικοπτέρου φωτογραφίσης - βίντεο. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ.
11.02 Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας δρόμου Run Greece που πραγματοποιείται και φέτος στην Πάτρα, με χιλιάδες συμμετοχές, μικρών και μεγαλύτερων δρομέων. Η αφετηρία του πρώτου αγώνα ήταν η πλατεία Γεωργίου. Ήδη έγιναν και οι πρώτες απονομές μεταλλίων.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10.00΄: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι/ μεγαλύτερες).
11.30΄: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι/μεγαλύτερες).
11.33΄: Αγώνας Παιδιών 850μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Ε΄ και ΣΤ΄τάξη γεν. το 2004 & 2005).
Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις δύο πρώτες κατηγορίες θα είναι στην Πλατεία Γεωργίου Α.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση από κέντρο Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου - Αγίας Σοφίας – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος - περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου - Μαιζώνος – Παπαφλέσσα – Κορίνθου - περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου και στροφή αριστερά για τερματισμό επί της πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία της κούρσας.
Για τα 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών θα γίνουν δύο στροφές.
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την ώρα εκκίνησης του αγωνίσματός τους.
Ο Αγώνας Παιδιών για μαθητές-μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης (850μ.), εκκίνηση από Κορίνθου & Τριών Ναυάρχων και τερματισμός στην Πλατεία Γεωργίου Α΄,έχει στόχο να μυήσει τους μικρούς μαθητές και αυριανούς αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού και η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές.
Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός.
Τους αγώνες διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο Πατρέων.
Ο αγώνας αυτός έχει και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Μέσα από το πρόγραμμα, «Τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό», οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ