Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: H ΡΑΠ ανταπαντά στη ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: H ΡΑΠ ανταπαντά στη ΔΕΥΑΠ Tι αναφέρει για τα φρεάτιαΣε ανακοίνωσή της η ΡΑΠ αναφέρει: "Η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ και η δημοτική αρχή είναι πλέον πολλαπλά έκθετες. Όχι μόνο γιατί παραδέχονται, μετά την τεκμηριωμένη καταγγελία της ΡΑΠ, ότι πράγματι μεταφέρθηκε εν κρυπτώ ρυπογόνο υλικό στην Ξερόλακκα αλλά και ότι επί τρεις σχεδόν μήνες τα φρεάτια της παραλιακής ζώνης δεν λειτουργούσαν!!! Δηλαδή εκατοντάδες κυβικά μέτρα αποχετεύσεων μόλυναν συστηματικά τις ακτές του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση προς τους λουόμενους.
Η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ δεν απαντά, όμως, στο ερώτημά μας εάν το ίδιο συνέβαινε εκτός από το φρεάτιο της Ανθείας και με άλλα φρεάτια. Κι αυτό γιατί εάν δεν λειτουργούσε το συγκεκριμένο φρεάτιο – θέμα που έγκαιρα είχε θέσει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ ο εκπρόσωπος της ΡΑΠ κ. Κοντοές - τότε δεν λειτουργούσαν και τα υπόλοιπα φρεάτια που συνδέονται με αυτό αφού δεν είχαν που να διοχετεύσουν τα λύματα που συγκέντρωναν. Υποθέτουμε, λοιπόν, ότι ούτε το φρεάτιο της Βότση λειτουργούσε την ίδια περίοδο.
Μήπως, όμως, η σκόπιμη μετάθεση της αποκατάστασης λειτουργίας των δύο φρεατίων που παραδέχεται ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ άφησε έκθετη την Πάτρα ή έστω με μειωμένες δυνατότητες στην άντληση των πλημμυρικών παροχών και τη μείωση, αν όχι την ελαχιστοποίηση, των επιπτώσεων στα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα της οδού Όθωνος-Αμαλίας;
ΥΓ. Ας μην ψάχνει ο κ. Παπανικήτας διάσταση απόψεων ανάμεσα στη ΡΑΠ και τον κ. Κοντοέ. Δεν θα τη βρει. Ας απολογηθεί καλλίτερα στις έντονες επιπλήξεις του κ. Κορδά παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ για τον τρόπο διαχείρισης του ρυπογόνου υλικού των βουλωμένων φρεατίων". 
Το Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ