Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Οι πρόσκοποι συγκεντρώνουν την Κυριακή φάρμακα για τους πρόσφυγες

Πάτρα: Οι πρόσκοποι συγκεντρώνουν την Κυριακή φάρμακα για τους πρόσφυγες Σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου και το «Άλμα Ζωής» Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το 5ο Σύστημα Αεροπροσκοπων Πάτρας σε συνεργασία με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, θα συμμετέχει στο JOTA-JOTI 2015 και θα εκπέμπει από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 το πρωί, με αποκορύφωση των δράσεων από τις 11:οο έως τις 13:00.
Το JOTA-JOTI πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Φέτος, ξεκινά στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) της 16ης Οκτωβρίου 2015 και τελειώνει στις 23:59 (ώρα Ελλάδας) της 18ης Οκτωβρίου 2015.
Το JOTA-JOTI (Jamboree On The Air) (Τζάμπορη των Αιθέρων) - (Jamboree On The Internet) (Τζάμπορη στο Διαδίκτυο) είναι μια ετήσια δράση στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών, ή με τη χρήση του διαδικτύου, κάνοντας τον πλανήτη μας μια μεγάλη πολύβουη Προσκοπική παρέα…!
Είναι μια παγκόσμια δράση, ένα πραγματικό Τζάμπορη κατά το οποίο Πρόσκοποι και Οδηγοί ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιδέες, συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης.
Σε σχετική ανακοίνωση των προσκόπων αναφέρονται τα εξής:
«Φέτος, στις βόλτες μας στα ραδιοκύματα, συνοδοιπόροι μας θα είναι και τα υπερδραστήρια μέλη από το «Άλμα Ζωής» - Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού Του Νομού Αχαΐας, όπου θα μεταδίδουν όσο πιο ΔΥΝΑΤΑ μπορούν, το μήνυμα για την σπουδαιότητα της πρόληψης σχετικά με τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες, τόσο στους ράδιο-συνομιλητές μας όσο και στους διερχόμενους από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.
Επίσης θα ενημερώνουν για την σημαντική εκδήλωση «PINK THE CITY» που διοργανώνουν για την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, όπου όλοι μαζί περπατάμε για τη ζωή, με αισιοδοξία, γνώση και ελπίδα…!
Τέλος, κατά την διάρκεια του «Τζάμπορη των Αιθέρων» στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, οι Πρόσκοποι του 5ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ συμμετέχοντας στην πανελλήνια δράση «ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ σε συνεργασία με τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», συλλέγουμε φάρμακα για τις ανάγκες των χιλιάδων συνανθρώπων μας, που στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις συνέπειες του πολέμου αναγκάζονται να καταφύγουν ως πρόσφυγες σε γειτονικές χώρες.
Περιμένουμε και την δική σας βοήθεια ώστε να γεμίσουμε συμβολικά μια ναυτοπροσκοπική λέμβο με φάρμακα, τα οποία θα παραδοθούν στα κλιμάκια των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», στα νησιά που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος της εισροής των προσφύγων και των μεταναστών, αλλά και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ