Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ψάχνουν τον άνθρωπο «φάντασμα»


Στο κυνήγι μιας …σκιάς επιδίδονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, μετά από επώνυμη καταγγελία που έγινε και σύμφωνα με την οποία, ένας άγνωστος έχει εισβάλει εδώ και καιρό σε σπίτι το οποίο περιβάλλεται από μεγάλη έκταση και διαμένει εκεί ενώ οι κινήσεις του κρίνονται το λιγότερο ύποπτες.
Το ακίνητο και η έκταση ανήκουν σε γνωστό πατρινό, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε στην Πάτρα αλυσίδα καταστημάτων εστίασης και ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει μετακομίσει στην Αθήνα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες  από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιον καταζητούμενο εμπλεκόμενο σε ληστείες, σε τρομοκρατικές ομάδες ή κρατούμενο φυλακών, ο οποίος πήρε άδεια αλλά δεν επέστρεψε ποτέ σε αυτές.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός, πως σε επιχείρηση που έγινε πριν από λίγες ημέρες, ο άντρας κατόρθωσε να διαφύγει ενώ λίγο νωρίτερα στο κτίριο είχε βρεθεί ένα πορτοφόλι με φωτογραφικό υλικό το οποίο ωστόσο ανήκει σε άτομο το οποίο όπως διαπιστώθηκε ζει σε άλλη περιοχή.
Σύμφωνα με φήμες από την περιοχή ο άγνωστος άντρας φέρεται εκτός από τη χρήση του σπιτιού να έχει δημιουργήσει και οδούς διαφυγής μέσα από την έκταση που το περιβάλει, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα ως προς τις γνώσεις και ικανότητες που έχει γι’ αυτό και η προσέγγιση στο σημείο γίνεται με ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ