Type Here to Get Search Results !

Μια ένοπλη ληστεία και δύο απόπειρες, μέσα σε λίγα λεπτά, σε Πανεπιστημίου, Καρόλου και Φαβιέρου- Πιθανότατα ο ίδιος δράστης!

Πάτρα: Μια ένοπλη ληστεία και δύο απόπειρες, μέσα σε λίγα λεπτά, σε Πανεπιστημίου, Καρόλου και Φαβιέρου- Πιθανότατα ο ίδιος δράστης! Σε εμπορικό με κινέζικα και πεζές
22:15 Η Αστυνομία φαίνεται να καταλήγει ότι το ίδιο άτομο εμπλέκεται στα τα τρία περιστατικά που έχουν αναστατώσει την πόλη το βράδυ της Πέμπτης.
Ο νεαρός, υπό την απειλή όπλου, αρχικά εισέβαλε σε κατάστημα στην Πανεπιστημίου από όπου όμως δεν κατάφερε να πάρει χρήματα.
Στην συνέχεια επιτέθηκε σε γυναίκα, στην οδό Καρόλου, από την οποία άρπαξε την τσάντα με λίγα χρήματα.
Μετά φαίνεται πως έφθασε στην Δαβιέρου όπου πάλι απείλησε μια γυναίκα χωρίς όμως να καταφέρει να της πάρει την τσάντα. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.
22:08 Κι άλλο περιστατικό λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το βράδυ στην οδών Φαβιέρου στην Πάτρα. Ξανά ένας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε μια πεζή, και με την απειλή όπλου επιχείρησε να της πάρει την τσάντα, χωρίς όμως να το καταφέρει.
Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το άτομο που έκανε τη ληστεία στο εμπορικό στην Πανεπιστημίου και στην πεζή, στην Καρόλου.

22:03 Πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών,ο οποίος φορούσε μια άσπρη μπλούζα και δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
21:55 Και νέα ληστεία λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ στην οδό Καρόλου. Άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε πεζή κοντά στην περιοχή του Δασυλλίου και της άρπαξε την τσάντα.
Ο δράστης έφυγε από το σημείο πεζός και κύκλοι της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μπορεί να πρόκειται για τον ίδιο ληστή που νωρίτερα είχε εισβάλει σε κατάστημα στην οδό Πανεπιστημίου. Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.
21:20 Ληστεία πριν από λίγο σε εμπορικό κατάστημα με κινέζικα είδη στην οδό Πανεπιστημίου 323 της Πάτρας. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, ένας ληστής εισέβαλε στο καστάσημα και υπό την απειλεί όπλου υποχρέωσε τον ιδιοκτήτη να του δώσει, άγνωστο μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.
Ο δράστης, αφού πήρε τα χρήματα κι εξαφανίστηκε με ένα λευκό αυτοκίνητο. 
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομία οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Νεώτερα σε λίγο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ