Type Here to Get Search Results !

ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 2-1 Επαθε μπλακ άουτ μόλις ήρθε το ρεύμα

Μόλις επανήλθε ο φωτισμός στο ΓΣΠ, «έσβησε» ο Αστέρας Τρίπολης.
Το γκολ του Λιούι δεν έφτανε στον Αστέρα Τρίπολης
Το γκολ του Λιούι δεν έφτανε στον Αστέρα Τρίπολης
Η αρκαδική ομάδα, παρότι πήρε προβάδισμα στο σκορ (στο 6΄ με σουτ του Λιούι από προσπάθεια του συμπατριώτη του, Μπερτόλιο), δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και μετά την επανέναρξη του αγώνα, έχασε το φως της. Και μαζί τις περισσότερες ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πέραν της χθεσινής ήττας του (2-1) από τον ΑΠΟΕΛ, η Σπάρτα Πράγας απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τη Σάλκε, έφτασε τους πέντε βαθμούς και στο +4 από τον Αστέρα Τρίπολης (1β. έχει στον όμιλό του), ο οποίος φέτος, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχει σημειώσει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Απολογισμός αν μη τι άλλο απογοητευτικός.
Μόλις αποκαταστάθηκε η βλάβη του ρεύματος, ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να βραχυκυκλώνει. Και παρότι στο 44΄, με το δοκάρι του Εφραίμ, αντελήφθη τι πάει να γίνει, δεν έλαβε καμία πρόνοια. Δέχθηκε, στο 45' + 9΄ (δόθηκε 12λεπτη καθυστέρηση) την ισοφάριση, με πέναλτι που εκτέλεσε ο 32χρονος Αργεντινός πρώτος σκόρερ (με 11 γκολ σε 7 ματς) του ΑΠΟΕΛ, Φερνάντο Καβενάγκι, ενώ στο 59΄, ένας άλλος Λάτιν, ο Βραζιλιάνος Καρλάο, με κεφαλιά (2-1) έβαλε τίτλους τέλους στο ματς.
ΑΠΟΕΛ: Bάτερμαν, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Στίλιτς (87’ Αστίθ), Βάντερ (79’ Χαραλαμπίδης), Εφραίμ, Καβενάγκι (63’ Πιατκόφσκι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Δημούτσος (62’ Φερνάντεθ), Μπερτόλιο, Κουρμπέλης (74’ Λανθαρότε), Ιγκλέσιας, Μάσα (88’ Σκούρτης), Γιάννου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ