Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 1, 3 εκατομμύρια ευρώ επιδότηση για …παράνομη αποθήκη


Μοιάζει με ανέκδοτο αλλά δεν είναι καθώς πρόκειται για μια από τις …ακριβότερες επιδοτούμενες αποθήκες στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή η οποία ωστόσο μόνο γι’ αυτό που χρηματοδοτήθηκε δεν χρησιμοποιείται.
Αποτελεί κτήμα  γνώστης πατρινής επιχείρησης για την οποία έκδωσε άδεια το 2008 επιδοτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ με την προέγκριση να δίδεται από την Μέκκα της Δυτικής Ελλαδος και την έγκριση να έρχεται και με την ευλογία του υπουργείου οικονομικών υπό την προϋπόθεση πως θα είναι για μη μεταλλικά αντικείμενα και χαμηλής όχλησης.
Αντί γι’ αυτό χρησιμοποιείται για όλα τα’ άλλα εκτός γι’ αυτό που χρηματοδοτήθηκε αλλά παρά τις φωνές  δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από τους φορείς και τις υπηρεσίες οι οποίες όφειλαν να  παρέμβουν, να ελέγξουν και να λάβουν τα μέτρα τους.
Όλα αυτά σε συνέχεια της απίστευτης  ιστορίας με το βάφτισμα  σε μια …νύχτα 57 τετραγωνικών μέτρων που ήταν όντως εντός οικισμού σε 611  τετραγωνικά εντός ορίων οικισμού, που είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί άδεια με την ανοχή της πολεοδομίας για την ανέγερση παράνομου μεγαθηρίου.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes.gr, η αποθήκη που επιδοτήθηκε με 1.3 εκ ευρώ  εξαφανίστηκε  από το τοπογραφικό που κατατέθηκε στην πολεοδομία προκειμένου στη συνέχεια η επιχείρηση να πάρει άδεια για την ανέγερση του παράνομου μεγαθηρίου!!!
Μεγαθήριο το οποίο κατά παράβαση του νόμου  έφτασε να πάρει άδεια επιπλέον της προβλεπόμενης νόμιμης και επιτρεπόμενης δόμηση κατά 5.500 τετραγωνικά μέτρα!!!
Το μεγαλείο της διαφθοράς  δεν σταματά εδώ,  καθώς όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα τα οποία έχει στα χέρια του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής,  για την κυκλοφοριακή σύνδεση του με κεντρική οδό -  έχει γίνει παρανομία και εδώ - καθώς χωρίς να υπάρχει έγκριση της κυκλοφοριακής σύνδεσης του παράνομου κτίσματος , η πολεοδομία της Πάτρας έκανε πάλι το θαύμα της , έκλεισε τα μάτια της και χορήγησε μια ακόμα παράνομη άδεια!!! Στον ίδιο επιχειρηματία – ιδιοκτήτη.
Στα απίστευτα αλλά πατρινά, πως μετά την ύπαρξη καταγγελία για την παρανομία που είχε κάνει, η πολεοδομία της Πάτρας φρόντισε μe έγγραφο να καταστήσει υπεύθυνο για όποιο ατύχημα συμβεί από τη χρήση της παράνομης σύνδεσης τον επιχειρηματία, στον οποίο ήδη είχε κάνει απανωτές χάρες και έκλεινε τα μάτια στην παρανομία.
Το μαγείρεμα ωστόσο των υπηρεσιακών παραγόντων δεν έχει τελειωμό, καθώς για να …εξυπηρετηθεί η  επιχείρηση, στη συνέχεια φρόντισαν να εγκρίνουν αναθεώρηση άδειας για τη σύνδεση της με κεντρική οδική αρτηρία, βάση τοπογραφικού απ’ όπου προκύπτει πως δεν χει πρόσωπο η συγκεκριμένη ιδιοκτησία!!! Πρόκειται για το θαύμα της πολεοδομίας και της επιστήμης .
 ‘Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως η πολεοδομία αποδέχθηκε και εξέδωσε άδεια βάσει παραποιημένου τοπογραφικού διαγράμματος,  ως προς τα όρια του οικισμού όπου κτίστηκε το παράνομο μεγαθήριο – δεκαπλάσιο από αυτό που πραγματικά υπάρχει, γίνεται αντιληπτό πως κανονικά η δικαιοσύνη έχει πολύ δουλειά καθώς εμπλέκονται πολλοί και πολλά συμφέροντα τα οποία επέβαλαν σιωπές και  παράνομες εγκρίσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ