Type Here to Get Search Results !

ΠΑΟΚ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 0-0 ΓΛΥΚΟπικρη γεύση η ισοπαλία

Το ταμείο έδειξε κέρδη, ζημιές και διαμαρτυρίες.
O Μπερμπάτοφ και οι άλλοι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Κράσνονταρ (φωτογραφία: MEGApress)
O Μπερμπάτοφ και οι άλλοι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Κράσνονταρ (φωτογραφία: MEGApress)
Το χθεσινό 0-0 κόντρα στην Κράσνονταρ, που ήρθε ως συνέχεια του 0-0 με την Καμπάλα και του 1-1 με την Ντόρτμουντ, δεν μηδένισε τις ελπίδες του «Δικεφάλου», αλλά αντίθετα αναπτέρωσε το ηθικό της ομάδας και κυρίως παιχτών που δεν είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κροάτη τεχνικού της ομάδας. Μεγαλύτερο κέρδος του χθεσινού ΠΑΟΚ αποτέλεσε ο Παναγιώτης Γλύκος.
Ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας, που έβλεπε -και δεν μιλούσε- τον συνάδελφό του Ρόμπιν Ολσεν να δέχεται «αστεία» γκολ και να παραμένει βασικός, έδειξε -και στον Ιγκόρ Τούντορ- ότι αδίκως καθόταν στον πάγκο. Ομως, χθες, παρά τη σπουδαία εμφάνισή του, ούτε κόκκος παραπόνου δεν βγήκε από το στόμα του, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του ανδρός.
Επίσης, στα κέρδη προσμετράται και η παρουσία του Στέλιου Μαλεζά, που έδειξε ότι αξίζει να λαμβάνει περισσότερες ευκαιρίες. Τη χθεσινή την αξιοποίησε και με το παραπάνω.
Πέραν των κερδών, υπήρχε και μία ζημιά: ο Μιγκέλ Βίτορ τραυματίστηκε, αντικαταστάθηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
ΓΛΥΚΟπικρη γεύση η ισοπαλία
Χθες, παρότι η Κράσνονταρ είναι ποιοτικότερη και ακριβότερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες (με Σάμπο και Κάτσε στο 68' και στο 78') και μία φάση (86') για να φωνάζει δικαίως: ο Στράντμπεργκ απώθησε τον Μπερμπάτοφ, όμως ο διαιτητής Εκμπεργκ δεν έδωσε το πέναλτι. Εδωσε, όμως, κόκκινη κάρτα στους Τζεντρζέτζικ (88'), Ζάιρο (89').
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (46' Λέοβατς), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72' Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57' Μπερμπάτοφ).
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρζέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (81' Γκαζίνσκι), Αχμέντοφ (65' Μαμάεφ), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63' Αρί).
ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ