Type Here to Get Search Results !

Αρνητικό το αλκοτέστ στον οδηγό του μοιραίου Hyndai Atos- Η πρώτη λακωνική του κατάθεση

Πάτρα: Αρνητικό το αλκοτέστ στον οδηγό του μοιραίου Hyndai Atos- Η πρώτη λακωνική του κατάθεση - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  Συνεχίζει να συγκλονίζει την Πάτρα και το Πανελλήνιο η υπόθεση του πνιγμού των τριών νεαρών παιδιών Oι πρώτες μετρήσεις στο αλκοτέστ το οποίο έγινε στον νεαρό οδηγό του μοιραίου Hyndai Atos στο οποίο επέβαιναν τα τρία νεαρά παιδιά που πνίγηκαν στο λιμάνι της Πάτρας δεν έδειξαν αλκόολ στο αίμα του, όπω; πληροφορείται το thebest.gr από πηγές του λιμεναρχείου. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το αν είχε πιει, πόσο κι αν αυτό ήταν ικανό να επηρρεάσει την οδηγική του ικανότητα. Τα παοτέλεσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.
Ο νεαρός οδηγός ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, μπόρεσε τελικά να κάνει μια λακωνική κατάθεση ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και δικηγόρος.
Εξάλλου φως στο τι ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωί αναμένεται να ρίξει και η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από τα κρατητήρια του λιμενικού.
Προς το παρόν έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον δύτη που βούτηξε για να απεγκλωβίσει τα παιδιά από το όχημα, όσο και από τον νεαρό οδηγό. Οταν καταστεί εφικτό θα ληφθούν καταθέσεις και από τα άλλα δύο άτομα που μπόρεσαν να ξεφύγουν από το βυθιζόμενο αυτοκίνητο.
Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai ATOS βρέθηκε βυθισμένο ανάποδα στον βυθό του λιμανιού της Πάτρας. Η οροφή του ακουμπούσε στον βυθό, ενώ το πίσω μέρος του ακουμπούσε στον προβλήτα. Επίσης το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό κατα περίπου 30 πόντους, κάτι που χαρακτηρίζεται κρίσιμο, καθώς από εκεί εκτιμάται οτι το όχημα πλημμύρισε με ταχύτητα, δεδομένης και της ανάποδης θέσης με την οποία το όχημα βρέθηκε στην θάλασσα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το έργο της προανάκρισης και οι τελικοί φάκελοι των πραγματογνωμόνων έχουν περίπου έναν μήνα διορία για να ολοκληρωθούν ώστε το θέμα να προωθηθεί προς τη δικαιοσύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ