Type Here to Get Search Results !

Ακυρώνονται οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

Πάτρα: Ακυρώνονται οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο από το Συμβούλιο της Επικρατείας; Αναμένεται εντός των ημερών η δημοσιοποίηση της απόφασηςΈντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία το Συμβούλιο της Επικρατείας ακυρώνει με απόφασή του τις περσινές πρυτανικές εκλογές του ανώτατου ιδρύματος.
Το thebest.gr επικοινώνησε με την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, η οποία είναι κοινωνός της φημολογίας, πλην όμως δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα. Για το λόγο αυτό, ζήτησε να τοποθετηθεί αύριο Παρασκευή, όταν και θα την ενημερώσει ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση ενώπιων του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Κατά των πρυτανικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει προσφύγει καθηγητής, ο οποίος «κόπηκε» από το Συμβούλιο του Ιδρύματος για να είναι υποψήφιος Πρύτανης.
Με την έκδοση της απόφασης κι εφόσον τελικά η προσφυγή γίνει αποδεκτή, τότε οι Πρυτανικές εκλογές ακυρώνονται και θα διεξαχθεί εκ νέου η ψηφοφορία στο άμεσο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ