Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Άγριο ξύλο γιατί είχαν... προηγούμενα

Πάτρα: Άγριο ξύλο γιατί είχαν... προηγούμεναΟ λόγος για έναν 30χρονο άνδρα, "γνώριμο" στην ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος χθες τα ξημερώματα φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 37χρονο με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές και μάλιστα έχει ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό, όταν πριν από ένα χρόνο φέρεται να τον είχε πυροβολήσει, χωρίς να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό έγινε, όπως αναφέρει το tempo24.gr, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών, σε νυχτερινό μαγαζί όπου συναντήθηκαν τυχαία οι δύο άνδρες.

Μόλις ο φερόμενος ως δράστης είδε τον άνδρα και φέρεται να του επιτέθηκε και με γροθιές και να τον ξυλοκόπησε τόσο άγρια, ώστε το θύμα κατέληξε να νοσηλεύεται.

Η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί περιστατικό, ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου 2014, πριν από ένα χρόνο δηλαδή,
όταν ο φερόμενος ως δράστης είχε πάει τότε με ακόμη δύο άτομα στην επιχείρηση του θύματος, στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.

Εκεί ο νεαρός φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές, αφού έχει εμπλακεί σε πολλά περιστατικά, ανάμεσά τους και επίθεση σε αστυνομικούς...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ