Type Here to Get Search Results !

Μαρτύριο για τους πολίτες οι διακοπές νερού και η ελλιπής υδροδότηση

Πάτρα: Μαρτύριο για τους πολίτες οι διακοπές νερού και η ελλιπής υδροδότηση Το μαρτύριο με την πλημμελή υδροδότηση και τις συνεχείας διακοπές νερού που ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες τους Πατρινούς πολίτες συνεχίζεται.
Πολλές περιοχές της Πάτρας εδώ και αρκετό καιρό από την Οβρυά έως και την Ανθούπολη και από την Ανθούπολη έως το Καστελόκαμπο, το Μπεγουλάκι και την Εγλυκάδα, έχουν υποστεί το φετινό καλοκαίρι αυτό το μαρτύριο.
Ελάχιστο έως καθόλου νερού για πολλές ώρες της ημέρας, με τους πολίτες να μην γνωρίζουν πότε μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο ή τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού τους.
Το φαινόμενο αυτό που συνεχίστηκε και την περασμένη εβδομάδα έχει φέρει σε αγανάκτηση δεκάδες πολίτες της Πάτρας. Σύμφωνα με την ΔΕΥΑΠ η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Η υπερκατανάλωση νερού και η μειωμένη επάρκεια αποθεμάτων έχει προκαλέσει αυτά τα σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση διαφόρων περιοχών της Πάτρας, αλλού σε μικρότερου και αλλού σε μεγαλύτερο βαθμό.
Στην ΔΕΥΑΠ συνιστούν στους πολίτες λιγότερη κατανάλωση στο νερό και από την άλλη σκέφτονται να προχωρούν καθημερινά σε διακοπές υδροδότησης σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά, τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το νερό στα υπόλοιπες ώρες της ημέρας, τις ώρες αιχμής.
Πάντως, ευελπιστούν ότι το επόμενο διάστημα η κατάσταση θα βελτιωθεί, κάνοντας αυτοί από την πλευρά τους ότι μπορούν και θεωρώντας ότι η κατανάλωση του νερού θα μειωθεί τους χειμερινούς μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ