Type Here to Get Search Results !

Το πέρασμα των αρχηγών από την Πάτρα. Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις

Το πέρασμα των αρχηγών από την Πάτρα. Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις
Την άλλη Τετάρτη 16 του μηνός θα έρθει πιθανότατα στην Πάτρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.
Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα, όπως και των άλλων αρχηγών, καθορίζεται με βάση τις ιεραρχήσεις αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στην Πάτρα την τελευταία εβδομάδα, πριν τις εκλογές. Ολόκληρο του πρόγραμμα δράση του κόμματος στην Αχαΐα κινείται γύρω από την παρουσία του κ. Τσίπρα.
Προέχει η ενότητα…
Το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε χθες στα γραφεία του όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου, προκειμένου να δώσει ένα μήνυμα ενωτικό. Μετά από την αναταραχή που έφερε η απόφαση να τεθούν επικεφαλής στη λίστα στην Αχαΐα η Φώφη Γεννηματά και ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, η νέα γραμματεία κάλεσε τους υποψηφίους προκειμένου να συγκροτηθεί κοινό πρόγραμμα δράσης και να δοθεί έμφαση σε κοινές περιοδείες.
Η προεκλογική περίοδος είναι προς την τελική ευθεία για την κοινή με τη ΔΗΜΑΡ «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και οι αντιδράσεις για τις ανατροπές (εμφανής η πικρία στην απόφαση των δύο πρώτων σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου Κ. Σπηλιόπουλου και Ηρακλή Ρούπα, να περιοριστούν στη 10η και 11η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου) μπαίνουν στο συρτάρι προσώρας.

Το Ποτάμι
Το Ποτάμι κάνει σήμερα στις 19.30 την ολομέλειά του, μαζί με υποψηφίους της τοπικής λίστας, στο βιβλιοπωλείο Πολύεδρο. Την Κυριακή θα γίνει πιθανότατα η κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, με ομιλητή τον Σταύρο Θεοδωράκη. Το πρόγραμμα δράσης περιλαμβάνει κοινές περιοδείες των υποψηφίων του κόμματος στον Νομό και συγκέντρωση στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή, 11 του μηνός.
Το ΚΚΕ
Την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, στις 18 του μηνός, θα γίνει η κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, παρουσία του προέδρου της ΚΟ και γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.
Το κόμμα παρουσίασε χθες το μεσημέρι την 11άδα των υποψηφίων του στην Πάτρα, με πρώτον στη λίστα τον βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο και στην έκτη θέση μια «μεταγραφή», την πρώην δημοτικό σύμβουλο Ηρα Κουρή, που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωσε επίσης ψηφίσματα στήριξης προσωπικοτήτων αλλά και συνδικαλιστών του ευρύτερου ριζοσπαστικού χώρου.
Η Λαϊκή Ενότητα
Η Λαϊκή Ενότητα αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία της κεντρικής πολιτικής της συγκέντρωσης στην Πάτρα μέσα στα επόμενα 24ωρα, με βάση το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη, ο οποίος θα έρθει στην Πάτρα για να μιλήσει ως αρχηγός του κόμματος. Νωρίτερα, την Παρασκευή 11 του μηνός, θα κάνει την... πρώτη του γνωριμία με την Αχαΐα, όπου θα είναι και υποψήφιος, ο Κώστας Λαπαβίτσας.

Αυτή την Παρασκευή η συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στον χώρο του προεκλογικού περιπτέρου, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ