Type Here to Get Search Results !

Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

[Ant1]: Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα – Σοκάρουν οι λεπτομέρειεςΟι περιγραφές των σοκαρισμένων διασωθέντων προκαλούν φρίκη, ενώ φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν οι πραγματογνώμονες. 
Η έκθεση των πραγματογνωμόνων, οι καταθέσεις του οδηγού και των δύο άλλων διασωθέντων , καθώς και οπτικό υλικό από κάμερα που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, αναμένεται να ρίξουν “φως” στα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο φοιτήτριες και ένας φοιτητής.
Ειδικότερα, οι πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πάτρας, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πραγματογνώμονες ζήτησαν να έχουν ικανό χρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν και ταυτόχρονα να αξιολογήσουν τυχόν νέα ευρήματα, που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των ερευνών.
Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ούτε και χθες κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ