Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ανοίγει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής


Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς» για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η έναρξη ορίστηκε για την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ανδρέας Αθανασόπουλος, ενημέρωσε με επιστολή του τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, αλλά και τους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων Δήμου Πατρέων, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μικρών μαθητών, στις δραστηριότητες του Πάρκου.
Κατά το τρέχoν σχολικό έτος η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν εκτός από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και μαθητές της 1ης Γυμνασίου του Δήμου αλλά και σχολείων άλλων Δήμων, εφόσον το επιθυμούν.
Οι μαθητές των Σχολείων θα έχουν την δυνατότητα να το επισκέπτονται κατόπιν προγραμματισμού όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
Η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, με βάση τις υφιστάμενες υποδομές και εγκαταστάσεις, θα γίνεται με τον εξής τρόπο:
Το Πάρκο μπορεί να υποδέχεται καθημερινά μαθητές μίας τάξης ενός σχολείου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από τις 9 π.μ. μέχρι τη 1 μ.μ.
Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολείων και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να επικοινωνούν με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Αθανάσιο Πάνου τηλ: 2610421850 & 6978721955) προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη του τμήματος τους.
Ο προγραμματισμός της επίσκεψης θα γίνεται αυστηρά για το επόμενο δίμηνο προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας σε τμήματα που αναβλήθηκε η επίσκεψή τους λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η επίσκεψη αυτών των τμημάτων θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ