Type Here to Get Search Results !

Χαμός στην Πάτρα: Το γυμναστήριο έγινε… «ροζ» γκαρσονιέρα !

Χαμός στην Πάτρα: Το γυμναστήριο έγινε… «ροζ» γκαρσονιέρα ! Μέχρι και συνέλευση έκαναν οι γείτονες για να βρουν τρόπο να διώξουν το γυμναστήριο που λειτουργεί στην περιοχή τους, προς την ανατολική πλευρά της Πάτρας, ενώ μάλιστα, οι αψιμαχίες ανάμεσα στον γυμναστή και αρκετούς θερμόαιμους κατοίκους είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο! Και γιατί όλα αυτά; Επειδή δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι το συγκεκριμένο γυμναστήριο εφαρμόζει… άλλου είδους γυμναστικές ασκήσεις άκρως «ροζ» περιεχομένου και μάλιστα σε… ομαδικό επίπεδο! Και καλά να γίνονται όλα αυτά εντός του χώρου του γυμναστηρίου. Εκείνο που έχει κάνει τους κατοίκους να βγουν από τα ρούχα τους και να έχουν εναντιωθεί τόσο πολύ, είναι ότι τα «ερωτικά όργια», που, όπως καταγγέλλουν, γίνονται, λαμβάνουν χώρα στην… αυλή του γυμναστηρίου και μάλιστα σε κοινή θέα για πολλούς από τους διαμαρτυρόμενους γείτονες! Οι οποίοι, και βλέπουν, και ακούνε τις απίστευτες ερωτικές κραυγές που αντηχούν μέσω του ακάλυπτου σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο, μην αφήνοντας κανέναν να κλείσει μάτι. Οι κάτοικοι τονίζουν ότι τα πάντα γίνονται μεταμεσονύκτια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του ακίνητου και περιγράφουν απίστευτες σκηνές: «Αγόρια και κορίτσια κυκλοφορούν ολόγυμνοι στην αυλή και επιδίδονται μεταξύ τους σε ερωτικές πράξεις μπροστά στους υπολοίπους, αλλάζοντας παρτενέρ κάθε τόσο». Και υποστηρίζουν μάλιστα πως όλο αυτό γίνεται συστηματικά εδώ και ένα εξάμηνο τουλάχιστον και πιο εντατικά από την άνοιξη και μετά.
Οι αντιδράσεις δεν… έπιασαν τόπο!
Ισχυρίζονται επίσης ότι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αντέδρασαν τώρα, αλλά από την πρώτη κιόλας φορά έσπευσαν να κάνουν αυστηρή παρατήρηση στον γυμναστή και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, επισημαίνοντάς του πως έχουν παιδιά που ακούνε τις κραυγές και δεν μπορούν να κοιμηθούν και ότι με τα καμώματά τους, τους έχουν υποχρεώσει να μένουν κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, αφού βγαίνοντας θα έρθουν, θέλουν δεν θέλουν, αντιμέτωποι με το «ροζ» θέαμα.
Αποφασισμένοι να φθάσουν σε Εισαγγελέα
Στην αρχή ο γυμναστής αρνιόταν το οτιδήποτε, μετά το θεωρούσε ήσσονος σημασίας, το αποτέλεσμα ήταν και είναι πως δεν έχει διορθωθεί τίποτα απολύτως. Έτσι οι ομαδικές «ροζ» συναντήσεις εξακολουθούν να γίνονται και οι διαμαρτυρίες φούντωσαν για τα καλά. Έτσι οι γείτονες αποφάσισαν να αναζητήσουν πιο δραστικό τρόπο αντίδρασης είτε μέσω των διωκτικών Αρχών, είτε ακόμα και με υπογεγραμμένη από όλους καταγγελία προς Εισαγγελικό Λειτουργό. Μένει να δούμε, ποια τελικά θα είναι η συνέχεια…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ