Type Here to Get Search Results !

Τιμητική υποδοχή πληρώματος πολεμικού πλοίου του Ρωσικού Στόλου στην Πάτρα

Τιμητική υποδοχή πληρώματος πολεμικού πλοίου του Ρωσικού Στόλου στην Πάτρα. ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερη τιμή υποδέχθηκαν το πρωί στην Πάτρα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος και τοπικοί φορείς, τους κυβερνήτες και το πλήρωμα του Πολεμικού Ρωσικού Στόλου «SMETLIVLII» που έφτασε στην πόλη. Το πλήρωμα έφθασε στην Πάτρα και τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα, συνοδεία αντιπροσωπείας της Ρωσικής κυβέρνησης για προσκυνήσει την Αγία Κάρα του Αποστόλου, τον Σταυρό του και τον Τάφο. Την όλη ευθύνη της φιλοξενίας και της επίσκεψης στην Πάτρα είχαν το Ρωσικό Ομοσπονδιακό Ιδρυμα του Αγίου Ανδρέα και η διοίκησή του στην Αθήνα, μαζί με τη Ρωσική Πρεσβεία.
Ο Απόστολος Ανδρέας είναι προστάτης του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του πλοίου, Ιερά Εικόνα του Αγίου Ανδρέου που φιλοτέχνησε Πατρινός Αγιογράφος. Προσέφερε επίσης έλαιον εκ του Τάφου του Αποστόλου και Αγίασμα από την πηγή του Αγίου που βρίσκεται στον Παλαιό Ιερό Ναό.

Επίσης σε όλα τα μέλη του πληρώματος δόθηκαν εικόνες και φυλακτά αλλά και ευλογίες από την Παναγία, από την Ιερά Μονή του Ομπλού, τις οποίες προσέφερε ο Ηγούμενος αρχ. Νεκτάριος Κωτσάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ