Type Here to Get Search Results !

ΠΑΤΡΑ: Ετσι χάθηκαν οι 3 ζωές


Η έλλειψη φωτισμού, το πυκνό σκοτάδι λόγω της συννεφιάς αλλά και οι άσχημες καιρικές συνθήκες ήταν οι παράγοντες που συνέτειναν στην πτώση του ΙΧ στο παλιό λιμάνι της Πάτρας.
 Με αποτέλεσμα τρεις νέοι άνθρωποι να βρουν τον θάνατο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των Αρχών το επικρατέστερο σενάριο είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να έχασε τον προσανατολισμό του και να οδήγησε το όχημα στην θάλασσα μπερδεύοντας τα όρια στεριάς και νερού. Υπάρχει μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας που καταδεικνύει ότι ο οδηγός μπέρδεψε τα όρια μιας και το όχημα ενώ ακολουθούσε κανονική πορεία ξαφνικά βρέθηκε στο νερο χωρίς να στρίψει.
Το όχημα είχε σταθμεύσει μπροστά από το πλοίο Ιόνιαν Κουίν και κινήθηκε προς την έξοδο της Γούναρη. Στο ύψος των κρατητηρίων του Λιμεναρχείου εκεί όπου σταθμεύουν πολλά οχήματα βρεθηκε στο νερό χωρίς να λοξοδρομήσει.
Μία πρωτη εξήγηση είναι ότι προκλήθηκε σύγχυση στον οδηγό γιατί η θάλασσα ήταν φουσκωμένη και δεν ήταν ξεκάθαρα τα όρια στεριάς και θάλασσας.
Ο οδηγός του ΙΧ έχει υποστεί μεγάλο ψυχολογικό σοκ. Δεν έχει καταφέρει να θυμηθεί τι συνέβη και δεν ήταν μεθυσμένος σύμφωνα με το αλκοτέστ που του έγινε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ