Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 267 τα εκλογικά τμήματα


                                   Κωνσταντίνα Παλαιολόγου
267 είναι τα εκλογικά τμήματα στην Πάτρα των 225.000 κατοίκων, από τα οποία τα 4 αφορούν στους ετεροδημότες, τα 206 την πόλη των Πατρών και τα υπόλοιπα τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους που εντάχθηκαν στο Δήμο Πατρέων.
Συνολικά 439 δημοτικοί υπάλληλοι, έχουν επιφορτιστεί με την εκλογική διαδικασία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Σήμερα μεταφέρθηκαν στα σχολικά συγκροτήματα, παραβάν και κάλπες, ενώ το Σάββατο θα γίνει η μεταφορά των ψηφοδελτίων, των φακέλων των σχετικών καταλόγων και των ειδικών βιβλίων, ώστε την Κυριακή στις 7 που θα ανοίξουν οι κάλπες όλα να είναι έτοιμα.
Σάββατο και Κυριακή θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο, το δημοτολόγιο, το ληξιαρχείο και τα ΚΕΠ, για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων.
Ανοικτό θα παραμείνει τις ίδιες ημέρες και το τμήμα έκδοσης ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας.
Ανάλογο το σκηνικό στα Δικαστήρια της Πάτρας, οι υπηρεσίες των οποίων επίσης θα παραμείνουν ανοικτές και εκεί το πρωί της Δευτέρας θα μεταφερθούν τα ψηφοδέλτια για την τελική καταμέτρηση και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών από το Πρωτοδικείο Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο.
Την ίδια ώρα όπως δήλωσε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Βασίλης Μπισμπίκης, ολοκληρώθηκε εγκαίρως από τις καταστάσεις που έστειλε η περιφέρεια, η κλήρωση των μελών των εφορευτικών επιτροπών, που θα εργαστούν αφιλοκερδώς επί ώρες και παραδόθηκαν αρκετά από τα ειδοποιητήρια, συμπληρώνοντας ότι οι εκλογικοί κατάλογοι στην Πάτρα χρειάζονται γενική ενημέρωση, αφού πολλοί λόγω επαγγέλματος εξαιρούνται από την κλήρωση, αλλά οι κατάλογοι δεν είναι ενημερωμένοι και με το επάγγελμα των πολιτών.
«Επίσης οι οδοί και οι αριθμοί παρουσιάζουν σημαντικά κενά, οπότε σε πολλές περιπτώσεις αναγκαζόμαστε να μην μπορούμε να εντοπίσουμε τα πρόσωπα και να προχωράμε σε νέες κληρώσεις, κατέληξε ο κ.Μπισμπίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ