Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Με χειροκροτήματα κηδεύτηκε ο άτυχος 17χρονος

Με χειροκροτήματα ξεπροβόδισαν τον άτυχο 17χρονο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο από το σπίτι του για την τελευταία του κατοικία, συγγενείς, φίλοι και πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί στην οικία της οικογένειάς του.Σε ολόκληρη την πόλη επικρατεί βουβός πόνος για τον άδικο χαμό του νεαρού, τη σορό του οποίου μετέφεραν στα χέρια μέχρι την εκκλησία φίλοι του.Στις 3 το μεσημέρι είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς στον 17χρονο που έπεσε νεκρός το βράδυ της Κυριακής, όταν δέχθηκε μία σφαίρα από καραμπίνα στον θώρακα, από 15χρονο φίλο του.
Η κηδεία του τελέστηκε από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα.
Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα αδέλφια του και οι γονείς του που ακόμη δεν μπορούν α συνειδητοποιήσουν την τραγική απώλεια του μικρού Γιώργου.
Τα μηνύματα έχουν κατακλύσει την σελίδα του στο facebook.
Σημειώνεται πως στην πόλη της Κάτω Αχαϊας η παρουσία αστυνομικής δύναμης είναι εμφανής, υπό των φόβο πρόκλησης επεισοδίων μεταξύ φίλων δράστη και θύματος, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά. 

Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 15χρονος δράστης
Ο 15χρονος δράστης θα οδηγηθεί και πάλι στα δικαστήρια της Πάτρας την Τετάρτη για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ παρακολουθείται από ψυχολόγο. Όπως λέει δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, αν και έχει ομολογήσει την πράξη του. Ισχυρίζεται ότι ένιωσε εξευτελισμένος μετά τον μεταξύ τους καβγά από τον οποίο έφυγε ημίγυμνος, γιατί το θύμα του είχε σκίσει την μπλούζα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ