Type Here to Get Search Results !

Mία καλοκαιρινή εικόνα στην μισοέρημη Αγ. Νικολάου Κυριακή απόγευμα - Η "καλαμποκού" και η οικογένεια των τουριστών

Πάτρα: Mία καλοκαιρινή εικόνα στην μισοέρημη Αγ. Νικολάου Κυριακή απόγευμα - Η "καλαμποκού" και η οικογένεια των τουριστών Η πενταμελής οικογένεια των τουριστών πήρε από ένα καλαμπόκι που αποτελεί ένα γευστικό καλοκαιρινό έδεσμαΜία εικόνα απόλυτα καλοκαιρινή και συνυφασμένη με τον μήνα Αύγουστο αντικρίσαμε την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 κατά τις 19.00 στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου.
Καθότι Αύγουστος και Κυριακή οι περισσότερες καφετέριες από την Ρ. Φεραίου και πάνω ήσαν κλειστές το απόγευμα. Στη γωνία της Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου μία γυναίκα ετοίμαζε στον πάγκο της να ψήσει καλαμπόκια, ένα έδεσμα λαχταριστό τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλοψημένο και με μπόλικο αλάτι επάνω είναι μία απόλαυση για τον ουρανίσκο.
Η γυναίκα με τα καλαμπόκια και τον πρόχειρο αλλά πεντακάθαρο πάγκο της και την ελληνική μουσική που είχε για υπόκρουση και «παρεούλα», τράβηξε την προσοχή μίας οικογένειας ξένων τουριστών, ενός ζευγαριού με τα τρία παιδιά τους.
Οι τουρίστες που προφανώς τους προσέλκυσε η μυρωδιά από τα ψημένα καλαμπόκια αλλά και η γραφική εικόνα της γυναίκας που τα πουλούσε, πήραν όλοι από ένα καλαμπόκι (η τιμή τους κυμαίνεται στο 1 με 1,50 ευρώ) και η γυναίκα τους περιποιήθηκε.
Ήταν μία εικόνα καλοκαιρινή σε μία μισοέρημη Αγίου Νικολάου της Πάτρας καταμεσίς του φετινού καλοκαιριού της κρίσης και του Αυγούστου.
Μία εικόνα Ελλάδας που σε έκανε να χαμογελάσεις και μαζί λίγο να σκεφτείς και να συγκινηθείς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ