Type Here to Get Search Results !

Οι φοιτητές επέστρεψαν - «Βούλιαξε» το κέντρο της πόλης από τον κόσμο

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και… κάθε κατεργάρης έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του.
Οι Πατρινοί επέστρεψαν στην βάση τους και οι φοιτητές έχουν γυρίσει πίσω στην Πάτρα, με όρεξη για διάβασμα και ανανεωμένοι, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους, έτοιμοι για ακόμα μία φοιτητική χρονιά.
Έτσι, το πρωί του Σαββάτου, στην κλασική βόλτα στο κέντρο της πόλης,επικράτησε ο χαμός, με την αγορά της Πάτρας να γεμίζει από κόσμο και τους φοιτητές με την νεολαία να γεμίζουν τις καφετέριες που υπάρχουν στους γύρω δρόμους και στις πλατείες.
Ειδικότερα, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου «βούλιαξε» από κόσμο, με αρκετούς Πατρινούς να συνδυάζουν το καφέ τους, με ορισμένα ψώνια από διάφορα μαγαζιά.
Φυσικά κυριάρχησαν οι όμορφες και γοητευτικές παρουσίες, με τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, να φορούν σέξι και αποκαλυπτικές ενδυμασίες, μαυρισμένα από τις διακοπές και τα μπάνια που προηγήθηκαν, κεντρίζοντας με τις hot εμφανίσεις τους τα βλέμματα των περαστικών και των θαμώνων.

Πάτρα: Οι φοιτητές επέστρεψαν - «Βούλιαξε» το κέντρο της πόλης από τον κόσμο
Η Πάτρα θα είναι και αυτόν τον χειμώνα μία όμορφη πόλη με αιθέριες παρουσίες, φοιτήτριες και μη, οπότε για ακόμα μία χρονιά το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθούμε αυτή την πόλη. Όσο για το μετά;
Κλασικά οι περισσότεροι από τους Πατρινούς ή τους φοιτητές που πήγαν την βόλτα τους το πρωί στο κέντρο της Πάτρας, έκαναν εξόρμηση στις γύρω παραλίες. Γιατί ας μη το ξεχνάμε. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και η ζέστη ανεβαίνει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ