Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Η μνήμη της πεθεράς τίναξε τον αρραβώνα στον αέρα

Εμφανίσιμη κυρία 42 Μαίων χωρισμένη επί μια δεκαετία έψαχνε με αγωνία να βρει σύζυγο να παντρευτεί καθότι το βιολογικό ρολόι της είχε χτυπήσει προ πολλού. Έβγαινε κάθε μέρα, ερχόταν σε επαφή με κόσμο και όλα αυτά για να γνωρίσει τον εκλεκτό… με τον οποίον θα συμβίωνε!  Με τα πολλά και μετά από αρκετές προσπάθειες, γνώρισε Πατρινό γνωστής οικογένειας ο οποίος όμως της έκρυψε την ηλικία του. Οι φίλοι του ζευγαριού τον ταύτιζαν με το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία «κάτι κουρασμένα παλικάρια» γιατί προσπαθούσε να δείξει ότι είναι πιο νέος και σε άριστη φυσική κατάσταση κάνοντας «τρέλες»…  Μετά τις εξόδους ήρθε η στιγμή του αρραβώνα. Όταν λοιπόν η μητέρα της είδε το μέλλοντα γαμπρό (μέχρι τότε δεν είχε πατήσει το πόδι του στο σπίτι), της φάνηκε πολύ γνωστός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έσπασε το κεφάλι της για να θυμηθεί που τον γνωρίζει και τελικά έφθασε στο συμπέρασμα πως… είχαν γνωριμία από το σχολείο!  Με ένα γρήγορο υπολογισμό θυμήθηκε δε, ότι ήταν τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερός της…! Ενημέρωσε το σύζυγο και πατέρα της «νύφης» ο οποίος τον ρώτησε αμέσως πόσο χρονών είναι…  Εκείνος, που είχε καταλάβει τι επρόκειτο να συμβεί ζήτησε συγνώμη αλλά επέμεινε στον αρραβώνα, λέγοντας ότι τα χρόνια δεν κάνουν την ευτυχία. Δεν είχε όμως την ίδια άποψη η μέλλουσα νύφη, η οποία τον αποκάλεσε ψεύτη και τον έδιωξε γιατί όπως αποδείχθηκε της είχε κρύψει τουλάχιστον μία 15ετία!  Πηγή: Εφημερίδα ΚόσμοςΕμφανίσιμη κυρία 42 Μαίων χωρισμένη επί μια δεκαετία έψαχνε με αγωνία να βρει σύζυγο να παντρευτεί καθότι το βιολογικό ρολόι της είχε χτυπήσει προ πολλού. Έβγαινε κάθε μέρα, ερχόταν σε επαφή με κόσμο και όλα αυτά για να γνωρίσει τον εκλεκτό… με τον οποίον θα συμβίωνε! 
Με τα πολλά και μετά από αρκετές προσπάθειες, γνώρισε Πατρινό γνωστής οικογένειας ο οποίος όμως της έκρυψε την ηλικία του. Οι φίλοι του ζευγαριού τον ταύτιζαν με το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία «κάτι κουρασμένα παλικάρια» γιατί προσπαθούσε να δείξει ότι είναι πιο νέος και σε άριστη φυσική κατάσταση κάνοντας «τρέλες»…

Μετά τις εξόδους ήρθε η στιγμή του αρραβώνα. Όταν λοιπόν η μητέρα της είδε το μέλλοντα γαμπρό (μέχρι τότε δεν είχε πατήσει το πόδι του στο σπίτι), της φάνηκε πολύ γνωστός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έσπασε το κεφάλι της για να θυμηθεί που τον γνωρίζει και τελικά έφθασε στο συμπέρασμα πως… είχαν γνωριμία από το σχολείο! 

Με ένα γρήγορο υπολογισμό θυμήθηκε δε, ότι ήταν τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερός της…! Ενημέρωσε το σύζυγο και πατέρα της «νύφης» ο οποίος τον ρώτησε αμέσως πόσο χρονών είναι…
Εκείνος, που είχε καταλάβει τι επρόκειτο να συμβεί ζήτησε συγνώμη αλλά επέμεινε στον αρραβώνα, λέγοντας ότι τα χρόνια δεν κάνουν την ευτυχία. Δεν είχε όμως την ίδια άποψη η μέλλουσα νύφη, η οποία τον αποκάλεσε ψεύτη και τον έδιωξε γιατί όπως αποδείχθηκε της είχε κρύψει τουλάχιστον μία 15ετία! 

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ