Type Here to Get Search Results !

Από την Πάτρα στον Σκορπιό, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!

Η Mυρτώ Καμβυσίδη, είναι μια εκπληκτική καλλιτέχνιδα, με ωραία φωνή και σκηνική παρουσία που μανγητίζει!
Το υπέροχο κορίτσι από την Καλαμάτα που έχει σπουδάσει ΜΜΕ, φέτος το καλοκαίρι εμφανίζεται στο Καλοκαιρινό Χάραμα και δίνει στο πολύ δυνατό μουσικό σχήμα μια διαφορετική μουσική «πινελιά», που κάνει άπαντες να μιλούν για μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια.
Αυτό το διάστημα ζει μια εξαιρετική εμπειρία που έχει να κάνει με τον ρόλο που καλείται να ενσαρκώσει για ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η δική μας Κάλλας»!
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας επέλεξε την Μυρτώ για το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην προσωπική ζωή της μεγαλύτερης υψιφώνου του 20ου αιώνα.
Η «δική» μας Κάλλας, η γοητευτική Μυρτώ, βρέθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου από την Πάτρα στον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση και όπως μου είπε «Αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι»!

Από την Πάτρα στον Σκορπιό, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!
Το ιδιωτικό νησί της οικογένειας Ριμπολόβλεφ στο Ιόνιο, άνοιξε μόνο για τα γυρίσματα και το γεγονός δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, αφού ο Ρώσος μεγιστάνας που νοίκιασε από την Αθηνά Ωνάση το θρυλικό νησί (περίπου 120 εκατ. δολάρια) έδωσε τις ευλογίες του, για τα γυρίσματα μετά από παρέμβαση του δημάρχου Λευκάδας Κ. Δρακονταειδή και στην συνέχεια του Έλληνα εκπροσώπου του «βασιλιά της ποτάσας» Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Ανδρέα Χατζηκυριάκο.
Έξι άτομα του συνεργείου έφτασαν, με την ιδιωτική θαλαμηγό της οικογένειας Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό για την πραγματοποίηση των τελευταίων σκηνών του ντοκιμαντέρ.
Ο Ελληνοσουηδός σκηνοθέτης θέλησε να αναδείξει μια άλλη πλευρά της Κάλλας, λιγότερο γνωστή στο ευρύτερο κοινό, αυτή που έζησε με τον σύζυγό της, Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι, σε Μιλάνο, Βερόνα και Μεσσηνία.
Το ρόλο λοιπόν της κορυφαίας υψίφωνου έχει αναλάβει η Ελληνίδα καλλιτέχνης από την Καλαμάτα.

Από την Πάτρα στον Σκορπιό, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!
Η Μαρία, ο Αρίστος, η Τζάκι, η Τίνα και ο Τζιοβάνι Μπατίστα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της νέας ταινίας του κ. Τσόκα που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε λίγο χρονικό διάστημα μετά από γυρίσματα δύο ετών.
Στο νησί γυρίστηκαν σκηνές που μέχρι σήμερα έχουμε δει σε φωτογραφίες των παπαράτσι της εποχής και που θα ξαναζωντανέψουν στις μεγάλες οθόνες.
Μέχρι τότε, η Μυρτώ θα είναι στο Καλοκαιρινό Χάραμα όπου θα μπορείτε να την απολαύσετε!

Από την Πάτρα στον Σκορπιό, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!Από την Πάτρα στον Σκορπιό, για να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ