Type Here to Get Search Results !

Εξονυχιστικοί έλεγχοι από λιμενικούς την ώρα που τρία άτομα θαλασσοπνίγονταν!

Πάτρα - καταγγελία: Εξονυχιστικοί έλεγχοι από λιμενικούς την ώρα που τρία άτομα θαλασσοπνίγονταν!Δεν πίστευε στα αυτιά του Πατρινός αναγνώστης του patrasevents.gr, στην Μαρίνα της Πάτρας, ακούγοντας τους λιμενικούς να τον ρωτάνε αν είχε δει στον… δρόμο του τρεις αγνοούμενους λουόμενους.
Βλέπετε, οι λιμενικοί ήταν για πάνω από μισή ώρα στο σκάφος του, κάνοντας εξονυχιστικούς έλεγχους για… γραφειοκρατικά και τυπικά ζητήματα, την ώρα που τρεις άνθρωποι αγνοούνταν στην θαλάσσια περιοχή της Πλαζ, έχοντας λάβει σήμα για να τους αναζητήσουν.
Το σκηνικό έγινε προ ημέρων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο καταγγέλλων – αναγνώστης του patrasevents.gr έμπαινε με το σκάφος του στην Μαρίνα της Πάτρας. Κάπου εκεί τον περίμεναν άνδρες του λιμενικού, κάνοντας του σινιάλο και σταματώντας τον για έλεγχο.
Οι λιμενικοί προχώρησαν σε ελέγχους για το αν ο ιδιοκτήτης του σκάφουςείχε όλα τα νομότυπα χαρτιά, περνώντας από το… μικροσκόπιο τα πάντα και μένοντας εκεί για πάνω από μισή ώρα, κόβοντας του διάφορα πρόστιμα για όπου έβρισκαν παραβάσεις.
Στο τέλος και αφού ολοκλήρωναν τον έλεγχο οι λιμενικοί τον ρώτησαν αν είχε δει όπως ερχόταν, εκεί κοντά στην θαλάσσια περιοχή της Πλαζ τρεις ανθρώπους που είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα και αγνοούνταν.
Τρεις ανθρώπους που την ώρα που αυτοί έκαναν έλεγχο για να κόψουν κανά πρόστιμο… θαλασσοπνίγονταν! Λεπτομέρειες δηλαδή… Πάντως, ο καταγγέλλων ακούγοντας την ερώτηση μόνο που δεν βούτηξε στη θάλασσα από την έκπληξη του…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ