Type Here to Get Search Results !

Συνέλαβαν διακινητές χασίς σε Κόρινθο, Κω και Πάτρα

Συνέλαβαν διακινητές χασίς σε Κόρινθο, Κω και ΠάτραΜισό κιλό χασίς ετοιμαζόταν να διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε στην κατοικία του, σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων.

Ύστερα από στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 37χρονο και έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 500 γραμμαρίων, καθώς και ένα χάπια που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά για το οποίο δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Ο 37χρονος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 
*** Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο σπίτι ενός νεαρού στην Κω, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαν δεχθεί ότι εμπλεκόταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε χρήστες του νησιού. Η ζυγαριά ακριβείας που βρήκαν και τα 325 ευρώ των οποίων την προέλευση δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, αποτέλεσαν ατράνταχτα στοιχεία. Ο 24χρονος Έλληνας συνελήφθη μετά την ανεύρεση των αποδεικτικών στοιχείων και την κατάσχεση μια συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 147 γραμμαρίων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω στον οποίο παραπέμφθηκε, άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Στη θέα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους έκαναν σήμα να σταματήσουν το μηχανάκι που επέβαιναν για έλεγχο, έριξαν στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 49 γραμμαρίων δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 28 χρόνων. Η κίνησή τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που βρήκαν το χασίς και τους πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ