Type Here to Get Search Results !

Θέλετε ραντεβού με τον γιατρό; Καλά… Χριστούγεννα, κι όποιος επιζήσει!

Πάτρα: Θέλετε ραντεβού με τον γιατρό; Καλά… Χριστούγεννα, κι όποιος επιζήσει! Υπό κατάρρευση το ΕΣΥΧειροτερεύει διαρκώς η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία της Πάτρας καθώς η οικονομική κρίση έχει αυξήσει ραγδαία τους πολίτες που καταφεύγουν στο ΕΣΥ για να εξεταστούν από κάποιον γιατρό, την ώρα που οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι εξαιρετικά μεγάλες.
Οι καταγγελίες συμπολιτών, που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, στο thebest.gr, είναι συνεχείς με τους Πατρινούς να επισημαίνουν ότι ουσιαστικά δεν μπορούν να βρουν γιατρούς να τους εξετάσουν.
Και τούτο γιατί τα δωρεάν πρωινά ραντεβού είναι κλεισμένα για 4 και πλέον μήνες, με αποτέλεσμα όποιος επείγεται, υποχρεώνεται να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη, καθώς, είτε πηγαίνει σε απογευματινό ιατρείο, είτε αποφασίζει να πάει σε ιδιώτη γιατρό.
Χαρακτηριστικά είναι δύο παραδείγματα που καταγράφηκαν στοΝοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Όπως μας καταγγέλλουν, ασθενής που θέλησε να κλείσει ραντεβού με αιματολόγο θα πρέπει πρώτα να κάνει…Χριστούγεννα και μετά να εξεταστεί αφού ο γιατρός ήταν κλεισμένος μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου!
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα και για ρευματολόγο καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για το 2015 και όποιος πρέπει να δει το γιατρό θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το… Γενάρη του 2016!!! Κι όποιος επιζήσει... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ