Type Here to Get Search Results !

Σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στην Πάτρα για να χαρίσουν αξέχαστες βραδιές!

Η Πάτρα υποδέχεται 7 ταλαντούχους καλλιτέχνες στα Παλαιά Σφαγεία. Από τον showman Τάκη Ζαχαράτο με τις απίστευτες μιμήσεις, την Μελίνα Ασλανίδου με την ξεχωριστή χροιά, τον Σωκράτη Μάλαμα με την μοναδική φωνή, την Ελεονώρα Ζουγανέλη με την πληθωρική προσωπικότητα, το αχτύπητο δίδυμο Μαχαιρίτσα - Κότσιρα που ξεσηκώνει το κοινό μέχρι και τους ανατρεπτικούς Kadebostany.

Τάκης Ζαχαράτος - 15 Αυγούστου

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ)
ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Ι AM WHAT I AM
Summer Tour 2015
Ο μοναδικός ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ στην παράσταση που ξεπέρασε τα 60.000 εισιτήρια στην Αθήνα και άφησε εποχή!!! 
Με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας. O ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη μελαγχολία των ημερών και να γελάσουμε με όσα θα μας διηγηθεί. 

Στο ανατρεπτικό δίωρο one man show: 
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη. Η Μαριννέλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, Πάολα, Παντελίδη και άλλους πολλούς. Η Ρένα Βλαχοπούλου το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και «Κόμισσα της Κέρκυρας», ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά». Η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει μπουχάρες με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, η Έλλη Στάη κάνει..... ίντριγκα. Γνωστοί και περιζήτητοι εργένηδες και όχι μόνο, της ελληνικής show business, προσφέρουν γονατιστοί, μονόπετρα στη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ και συναντάμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τη Ραχήλ Μακρή μέχρι και το Δήμαρχο του Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του αυθεντικού λαϊκού ερμηνευτή μας, Μάκη Χριστοδουλόπουλου.
Κείμενα-σκηνοθεσία-κοστούμια: ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ 
Σκηνικά: ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ 
Μουσική Διεύθυνση - ενορχήστρωση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ 
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ 
Φωτισμοί: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΟΓΚΑΣ 

Οργάνωση Περιοδείας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΟΣ 6977218788 -artrackgr@gmail.com 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Μαργαρίτα Σίσιου6979222214margaritasisiou@gmail.com 

ΠΡΟΠΏΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ ((ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 01/06)

Τάκης Ζαχαράτος-Άντζελα Δημητρίου ("I am what I am")

Μελίνα Ασλανίδου - 19 Αυγούστου

Η συναυλία του Καλοκαιριού, την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, στα Παλαιά Σφαγεία Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 84, πρώην Πολιτεία) 

Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το κοινό, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική σε κάθε της μουσική παράσταση! 

“4 Κύκλοι” 
Η Μελίνα Ασλανίδου, παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα τεσσάρων κύκλων τραγουδιών που θα απογειώνουν το κοινό σε κάθε της παράσταση. 

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή, λαϊκά του πενήντα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρναϊκα η Μελίνα θα φιλοτεχνήσει ένα πολύχρωμο μωσαϊκό σε κάθε της συναυλία που θα είναι γιορτή χαράς σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές. 

Στο μουσικό αυτό ταξίδι δύο νέα παιδιά μαζί της, που αναδείχτηκαν στο φετινό “The voice”, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης και ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. Τις φωνές και το ταλέντο τους, ξεχώρισε η Μελίνα και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουν μαζί της στους 4 κύκλους της μουσικής. 

Αγαπημένα και απρόβλεπτα τραγούδια, τολμηρές ενορχηστρώσεις, κορυφαίοι μουσικοί μαζί με την ευαισθησία και το πάθος της Μελίνας και η συναυλία του Καλοκαιριού είναι εδώ! 

Μαζί της επί σκηνής: 
Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρες, ενορχήστρωση 
Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι 
Μιχάλης Παπαδάκης – πιάνο 
Λεωνίδας Κυρίδης – μπάσο 
Βασίλης Μπαχαρίδης - τύμπανα 

Παλαιά Σφαγεία Πάτρας 
(Ακτή Δυμαίων 84, πρώην Πολιτεία) 

Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ 
(οι πόρτες ανοίγουν 8 μμ) 

Γενική είσοδος: 15€ 
Μειωμένο: 12€ (φοιτητικό, μαθητικό, πολυτέκνων, ανέργων, άνω των 65 κλπ) 

Προπώληση από Παρασκευή 31 Ιουλίου: 
Discover Your Way, ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Music Station και στο Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografion Theatre 

Πληροφορίες: 697 66 46 111 και 2610 328 394

MELINA ASLANIDOU - KALOKERI AGKALIA MOU | OFFICIAL Music Video HD [NEW] (+LYRICS)

Σωκράτης Μάλαμας - 31 Αυγούστου

Σωκράτης Μάλαμας
Πάτρα, Παλαιά Σφαγεία
31 Αυγούστου 2015
Ώρα : 21.00
Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετάει το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία στην Πάτρα.  Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια, που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο τον Μάλαμα, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live.
Μαζί του οι:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου/ κιθάρα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 23.8  10€ (1.000τμχ) μόνο στο βιβλιοπωλείο DISCOVER
Τιμές εισιτηρίων από 24.8 :
12€ > Προπώληση
14€ > Ταμείο
Σημεία προπώλησης :
Discover
Ηχότοπος art café
Ωρα προσέλευσης : 20.30
Πληροφορίες : 6932.31.92.22

Πριγκηπέσα Μάλαμας - Prigipesa Malamas

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - 9 Σεπτεμβρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας στις 9 Σεπτεμβρίου μετά από μια θριαμβευτική καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 25 απόλυτα επιτυχημένες συναυλίες. 

Πήγε σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, έχοντας μέσα το ρεπερτόριο της Ελεωνόρας και τραγούδια που αγαπάμε! Όλα αυτά που κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής, να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της.
Έτσι λοιπόν φτάνοντας στο τέλος της περιοδείας αυτής επιστρέφει στην Πάτρα για μια ακόμα μεγάλη συναυλία. 

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.
Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης-τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος-πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσος Παρασκευάς - μπάσο , Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης - τρομπέτα, Πασαλίδης Νίκος – μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος - ακορντεόν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Δε Μας Συγχωρώ (2011)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Κότσιρας - 10 Σεπτεμβρίου

Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας στις 10 Σεπτεμβρίου για να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής, όπως έχει λείψει και σ’ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!
Ξέρουμε καλά πως οι δυο τους δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε!
Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: η μακρόχρονη πορεία τους, τους έχει εξοπλίσει με πολύτιμα και ανεξάντλητα εφόδια, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σε αυτό το υλικό έχουν να προσθέσουν και κάτι νέο, αφού και οι δυο τους έχουν από έναν καινούριο δίσκο, που κυκλοφόρησε στο τέλος της χρονιάς που μόλις έφυγε. Ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια.. «Τρύπα στον καιρό.. κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης θα μας τραγουδήσει πως.. «ό,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Η συνάντηση αυτή «έτσι κι αλλιώς» θα είναι το «εφάπαξ» μας για το φετινό καλοκαίρι 2015!
Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), SteveTesser (κιθάρα).

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο

Kadebostany - 18 Σεπτεμβρίου

Μετά το εκπληκτικό sold out ντεμπούτο τους τον Δεκεμβρίου οι Kadebostany επιστρέφουν στην Πάτρα για μια μοναδική εμφάνιση στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών (πρώην Πολιτεία)! 

Η σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τους Kadebostany είναι εντυπωσιακή. Οι επανειλημμένες sold-out εμφανίσεις τους στην χώρα μας και η αγάπη που τους έχουν δείξει τα καλά ραδιόφωνα της χώρας δείχνουν ότι το συγκρότημα από την μαγική «Δημοκρατία του Kadebonstan» έχει κερδίσει τις καρδιές μας για τα καλά. 

Και πώς να μην γίνει αυτό, όταν τα τραγούδια που μας χαρίζουν είναι το ένα καλύτερο από το άλλο; Το «Walking with a Ghost» με το οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκαν, η καταπληκτική διασκευή του «Crazy in Love» της Beyonce (που της άρεσε τόσο πολύ, ώστε να τη χρησιμοποιήσει για το soundtrack της εξαιρετικά επιτυχημένης ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι») και το πιο πρόσφατο «Castle in the Snow» έχουν εκατομμύρια views στο YouTube και βρέθηκαν στις κορυφές του airplay των ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών για μήνες! 

Επιβλητικοί ήχοι, δυνατά πνευστά και ένα μίγμα balcan, pop και electro, είναι τα κύρια στοιχεία της ξεσηκωτικής μουσικής τους - και σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό θέαμα που συνοδεύει την εμφάνισή τους στη σκηνή, η ζωντανή εμφάνιση τους είναι μια ξεχωριστή εμπειρία! 

"Μα πού να αποδώσεις αυτό το χαμό στα live τους; Είναι η καθαρή φωνή της Αmina; Είναι ο ρυθμικός ηλεκτρικός ήχος συνδυασμένος με τα χρυσά πνευστά; Όχι δεν ήταν εμπειρία, ήταν μια μουσικοχορευτική απόλαυση από αυτές που έχεις ανάγκη να εκτονωθείς. Νομίζω ομόφωνα τους ζητάμε να εγκαταλείψουν την Δημοκρατία του Kadebostany (στην Ελβετία μένουν τα παιδιά, μην ψαρώνετε!) και να μεταναστεύσουν μόνιμα Ελλάδα να μας παίζουν κάθε βράδυ.

Προπώληση εισιτηρίων: 
Musical Record Shop 
Discover βιβλιοπωλείο 
Mousikon Cafe (πλατεία Όλγας) 
Citrus Patra 
Citrus Aigio 
Pavlou SPORT N.R.G (Ναύπακτος) 

Early birds: 13 € (τα πρώτα 500 εισιτήρια) 
Presale: 16 € 
Door: 18 € 

Πληροφορίες: 2613 020900 
Mahayana Records

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ